Aktywne Wpisy

absstart +270
źródło: Screenshot_3
Pobierz
arinkao +137
Pieczona kiełbasa z ryżem, sosem pieczeniowym i koperkiem. Nie bijcie 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#arinkaofood
#gotujzwykopem
#arinkaofood
#gotujzwykopem
źródło: IMG_20250727_155744
Pobierz

O godzinie 16:30 skończyłem sobie release na produkcję, sprawdzałem na telefonie czy kurier dzwonił w sprawie dogadania godziny. O, dzwonił, trzy razy, o 16:05.
Oddzwaniam...
- Dzień dobry, nazywam się Gindę, dzwonię w sprawie paczki z komputerem...
- Tak, zostawiłem ją pod drzwiami. Dzwoniłem do sąsiadów, ale nikt nie chciał odebrać.
- Pan sobie żartuje, prawda? To jest jakiś bardzo głupi żart, tak?
- Nie, to normalna praktyka. Przykro mi, jeśli poczuł się pan urażony. Do widzenia.
Dzwonię do dziewczyny, by sprawdziła czy na klatce jest jakiś komputer - "nie jestem w domu, będę za 10 minut".
Dziesięć minut później dostałem telefon, że tak, był komputer, akurat kurier się wrócił (chyba zorientował się co o-----ł), podpisała odbiór, sprawdziła czy komputer nie jest nigdzie obity, nie był.
Sprawdzam tracking paczki:
Właśnie dzwonię złożyć skargę.
#dhl #kurier #morele #coolstory
Hitem było pobranie 14000zl za jeden komplet.
uhhuhhu, dzięki mordeczko bo ja też na dniach będę spodziewał się takiej stacjonarki to już teraz wiem czego mogę się spodziewać.
Z ciekawości : co wybrałeś?
Gigabyte GA-Z170-HD3 DDR3
sus GTX960 DC2 OC Strix 4GB
Antec GX-500
Be Quiet! Pure Power BQT L8-CM-630W
Dysk SSD Kingston V300
@Ginden: shiet, sprawdź as ssd i crystal diskiem jak się zachowuje, ogólnie go przeleć benchmarkami.
http://www.dobreprogramy.pl/Polujesz-na-tani-SSD-Wystrzegaj-sie-Kingstona-SSDNow-V300,News,52754.html
Ogólnie spoko zestaw, po prostu się boję, że ten proc będzie za mocny na 960 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ginden:
Komentarz usunięty przez moderatora
Zawsze mi
@Bzyllu: owszem tak, bo niezaleznie od wartości paczka ma być obsłużona tak samo.
@Ginden: NIE MÓW MI CO MAM ROBIC!