Tak sobie czytam jedną z kolejnych 4 wiadomości którą otrzymałem w tym tygodniu na linkedIn i sobie myślę że rekruterzy IT czują się pewnie trochę szukając programistów i konsultantów IT jak faceci na serwisach randkowych, masowe wysyłanie wiadomości i nikt nie odpowiada ( ͡º͜ʖ͡º)
Tak sobie czytam jedną z kolejnych 4 wiadomości którą otrzymałem w tym tygodniu na linkedIn i sobie myślę że rekruterzy IT czują się pewnie trochę szukając programistów i konsultantów IT jak faceci na serwisach randkowych, masowe wysyłanie wiadomości i nikt nie odpowiada ( ͡º͜ʖ͡º)
@corpseRott: ja odpowiadam tylko jak pani na ladne zdjecie, czyli zdarzylo sie gora dwa razy :( Same hindusy takto...
@corpseRott: no dziwic sie jak wiekszosc tych "rekruterow" urzadza sobie spamfesty, nawet nie patrzac do kogo wysylaja te wiadomosci, szukajac ludzi na zupelnie innym stanowiski/branzy.
@Sudokuu: 1. Nawiązać kontakt z klientem firmy. 2. Zrobić tak żeby klient twojej firmy stał się bezpośrednio twoim klientem. 3. Trzepać hajs bez pośredników.
#programowanie #tinder #zaadoptujfaceta #rekrutacja #heheszki
@corpseRott: ja odpowiadam tylko jak pani na ladne zdjecie, czyli zdarzylo sie gora dwa razy :( Same hindusy takto...
@corpseRott: Dopiero za drugim razem zrozumiałem;)
http://www.wykop.pl/wpis/15393095/panowie-proponuje-by-watki-dotyczace-praca-w-it-ta/
@rbielawski: Może zaimponowało mu że 2 lata w it i jeszcze nie wyjechałeś z Polski. ;-P
@corpseRott: ja dostałem ofertę pracy od klienta, u którego moja firma jest wykonawcą xD
Komentarz usunięty przez autora
2. Zrobić tak żeby klient twojej firmy stał się bezpośrednio twoim klientem.
3. Trzepać hajs bez pośredników.
@dobrymarcin: 2 lata mam lojalke elo hehe