@ZmutowanaFrytkownica: Ja jestem fanem, do F4 jestem sceptyczny i potwierdzam, że grafika ma średnie znaczenie. Byle była odpowiednio czytelna. Za to liczę, że optymalizacja jakaś będzie istnieć.
@Invar: Lata, Fallout 4 wychodzi gdy ludzie chcą oglądać 4k a grafika w grach jest przepiękna i realistyczna. W latach fallout 2 takich możliwości nie było. Więc niestety walenie argumentem o grafice w falloucie 2 jest słabe ( ͡º͜ʖ͡º)
@Bethesda_sucks: i tak największym p------------m jest to, że gracze kupujący wersje cyfrową w przedsprzedaży muszą czekać nie wiadomo na co do premiery, pomimo iż gra jest gotowa od tygodnia.
@Skyworld: Walenie o grafice w Fallout 4, że jest słaba też podjeżdża mi pod autyzm albo problemy z głową. Od kiedy w tej grze chodzi o grafikę? Dlaczego @Bethesda_sucks nie powie jak ta gra jest chwalona, nie poda ile jest ukrytych smaczków, easter eggów, historii, kartek i innych rzeczy?
Fallout 4 nigdy nie był zapowiadany jako graficznie zmiatający konkurencje... a ludzie są rozczarowani w sumie nie mam pojęcia dlaczego.
@Invar: Dlaczego nie powie jest jasne, spojrz na jego nick i aktywność. Za Beshedą sam też nie przepadam ale gość kompletnie odjeżdza. Jedyne co robi to jedzie po falloucie 4 i na tym się skupia wiadomo że nie będzie go chwalił @coolerini: A czy ja mówię że mi się nie podoba? Najpierw zacznij czytać ze zrozumieniem
https://imgur.com/a/imDLG
Grafika next gen Nov 2015, lol
#gry #crpg #rpg #fallout #fallout4 #bethesda #bethesdasucks #heheszki
źródło: comment_Dg6DQ1xWxLDHeZAOveeA4Wgho3mk70oJ.jpg
Pobierzźródło: comment_rSnt9l3Pq7EcrfavscQnfkUloxFIPw1l.jpg
PobierzDlaczego nie wstawisz foty z Fallouta 2 i nie pośmiejesz się z pikseli?
Fallout 4 nigdy nie był zapowiadany jako graficznie zmiatający konkurencje... a ludzie są rozczarowani w sumie nie mam pojęcia dlaczego.
bait level over 9000
minecraft? haha
heh
Masz ty chociaż resztki rigczu? zobacz zwyczajny ekran ładowania i ile klimatu(cutscenki i talkingheads też zero pikselozy, także invalid argument):
źródło: comment_tIlhY9ULTO7BezkvMpukYGkFRd7KOFal.jpg
Pobierz@coolerini: A czy ja mówię że mi się nie podoba? Najpierw zacznij czytać ze zrozumieniem
@Skyworld: Dlatego powinniśmy zgłaszać trolla bo robi syf w tagu, robi problem ze wszystkiego co zaczyna się na F a kończy na 4.