Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@InsaneMaiden: A może zajmij się sobą i swoim własnym sumieniem, jeśli ktoś Cię zgwałci, czego Ci nie życzę, to proszę bardzo, urodź to dziecko, podobnie jeśli będzie zagrożone Twoje życie, czy dziecko będzie ciężko chore. Tylko może nie w--------j się do tego czy ktoś inny ma inne wartości i sumienie i będzie chciał taki płód usunąć, by nie niszczyć sobie własnego życia, bo dla niego jest ono najważniejsze, ponieważ zdaje
  • Odpowiedz
poświęcać dla innych

@lady_katarina: poświęcać to się ew. można w przypadku jakiejś niepełnosprawności z którą ciężko bo ciężko ale da się iść przez życie.

poświęcenie dla ciężko uszkodzonego płodu to nie poświęcenie ale skrajny debilizm, a na dodatek makabryczne okrucieństwo dla tak urodzonego dziecka.
  • Odpowiedz
@normanos: @SScherzo: zdaję sobie sprawę z tego o czym jest ten wątek. Mojej bratowej zaproponowano aborcję ponieważ podejrzewano, że dziecko urodzi się chore. Bratowa się nie zgodziła, dziś ma śliczną, zdrową córkę. Jestem wielką przeciwniczką telefonów z klinik z informacją, jaką usłyszała również moja bratowa: "proszę się do nas zgłosić, to jest jeszcze na tyle wczesna ciąża, że da się cos z TYM zrobić". Powinno się walczyć o
  • Odpowiedz