Wpis z mikrobloga

@itsfaki: kiedyś mierzyłem każdą jaką mi przywozili, z różnych pizzeri, 4-5 cm przekrętu to jest norma niestety. Pisałem o tym na mirko i było to samo co tutaj hurr durrr surowa tyle ma, kurczy się przy pieczeniu. Jakby mnie to #!$%@? obchodziło płacę za 45 to ma być 45
  • Odpowiedz
Może skurczyła się podczas pieczenia. W ogóle do tego pudełka zmieści się pizza 45cm?


@Woyto: jak ci się ciasto w pieczeniu kurczy zamiast rosnąć to chyba używasz jakichś antydrożdży xD
  • Odpowiedz
@itsfaki: Ja już u nich nie zamawiam po tym, jak czekałem na pizzę 3 godziny, mimo ich zarzekania, że 'dostawca już wyjechał, 5 minut i będzie!'
  • Odpowiedz
w Gdyni nie ma dobrych pizzeri na wynos. zamawiam od biedy Da Grasso

ale w biedronie maja zajebista pizze 4 sery - ta z lodowki, nie zamrazarki.
mega baza, zeby zrobic swoja ulubiona pizze.
  • Odpowiedz