Wpis z mikrobloga

dobrze. Może być 5 litrów soku z 2,5 kg jabłek i może być 1 litr soku z 2,5 kg jabłek, ale co innego, gdy jest napisane "1 litr soku" a klient otrzymuje 0,8 litra.

@Zatwardzenie: no właśnie. Dlatego podałem to za przykład próby wciśnięcia komuś 1 litra soku, a napisaniu, że to 5 litrów co jest podobne ale odwrotne do twojego 0,8l w opakowaniu 1l. Zgadzamy się. :)

@Cineczeq
  • Odpowiedz
@ChewBaki: matole. To są jego pieniądze na które zapracował. Skoro miało być 45 cm to ma być 45 cm. Proste i logiczne. U Ciebie w pracy jak Ci 20% pensji nie wypłacą to też nic nie robisz? Właśnie przez takie podejście jak Ty jest od z-------a cwaniaków i każdy próbuje wydymać innego. Widzę, że Ciebie można zawsze i wszędzie najwidoczniej, skoro Ci to nie przeszkadza. Swoją drogą u mnie w
  • Odpowiedz
@zartynabok: Niesamowite jest dla mnie to że z takiego czegoś można zrobić takie wydarzenie. Podziwiam ludzi dla których największym problemem jest 4cm różnicy w rozmiarze pizzy, ja nie mam czasu na takie zmartwienia. Pensja, paliwo itp to zupełnie inne rzeczy niż 4CM w obwodzie pizzy. Durni ludzie
  • Odpowiedz
@ChewBaki: Nie durni, tylko wymagający tego za co się płaci. Skoro dla Ciebie abstrakcją jest 4 cm w obwodzie to zapytaj swojej panny jaka to różnica. Chociaż pewnie twoja ręka się nie odezwie. I nie ma różnicy w sytuacji, gdy ktoś cię perfidnie oszukuje, a na fanpagu przyznaje, że i tak nie wiedzą jakie wymiary pizzy podają. Płacisz, wymagasz i czy to j----y grosik w sklepie, czy 20% ceny pizzy,
  • Odpowiedz
@ChewBaki: No skoro dla Ciebie długość=obwód to rzeczywiście nie mamy o czym dyskutować. Albo nie potrafisz czytać ze zrozumienie, albo logicznie myśleć. Dwie rzeczy, które dyskwalifikują cię od brania jakiegokolwiek udziału w tej dyskusji.
  • Odpowiedz
@ChewBaki: Widzisz, wszystko ma znaczenie i jak skończysz 18 lat, dostaniesz dowód i będziesz chciał się usamodzielnić to wtedy może zauważysz o co biega. A jak znajdziesz sobie dziewczynę to ona Ci też wytłumaczy co ma znaczenie i jakie. A teraz bez odbioru, bo dyskusja z Tobą to jak rzut grochem o ścianę.
  • Odpowiedz
@zartynabok: Widzisz, już dawno skończyłem 18 lat i doskonale wiem co ma znaczenie, dlatego też nie przykładam wagi do takich drobnostek, staram się rozwiązywać poważniejsze problemy niż kawałek ciasta.
  • Odpowiedz
@zartynabok: nie ma co dyskutować z @ChewBaki, jak chce mieć rację, to ją będzie miał, nie ważne jakich argumentów użyjesz i jakich on debilnych argumentów użyje xD Poczekać tylko trzeba, jak zamiast 100zł dniówki dostanie 80zł (no bo 20% to c--j a nie pieniądz), i za te 80zł kupi sobie pizzę 45cm i dostanie 40cm, zostanie wydymany dwa razy to może zrozumie
  • Odpowiedz