Aktywne Wpisy
robertx +680
DJRuraWydechowa +165
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
#gdynia #pizza #niepopularnaopinia #oszukujo
Tak jak było pisane wcześniej 20% to jest trochę. Z zamawianym jedzeniem miałem różne sytuacje, zimne
@licho_nie_spi: glupi jestes czy to zart? ok 1 cm a 5 cm to duza roznica co? u niego nawet dostawiajac ten kawalek brakuje nadal sporo.
@Cineczeq: @steve__mcqueen: @lsnazr:
A czy wy nie umiecie pojąć, że za średnicą pizzy idzie jej powierzchnia a za nią ilość składników?:D
Ciasto może ważyć tyle samo a składników będzie 20 razy mniej. Takie coś wam odpowiada "bo waga ciasta taka sama"?:D
Polecam zjeść, pójść do lokalu i zwrócić z tytułu niezgodności z umową.
Ciekawostka: Pepe gdy się otwierało miało w ulotkach 45 cm pizzę, a blachy do pizzy kupili 42 cm... Najwyraźniej nadal nie kupili odpowiednich robiąc w tym przypadku klientów w konia. Chociaż ponoć w Gdyni pepe robi na szamocie, ale jak widać chyba gówno prawda.
@Limonene: ale zrozum, że nie byłolby problemu gdyby sprzedawano pizzę jako np. "250/500/1000g ciasta na cienko/grubo". To pizzerie decydują o tym by sprzedawać na wymiar, a jednak się tego nie trzymają. No i jak pisałem... nie chodzi o to by się napchać ciastem, a o dodatki...