Wpis z mikrobloga

Już to pisałem, ale @plkd szacun dla ciebie, chodzi mi o fragment gdzie mówisz czemu nie zgodziłeś się na wjazd na chatę. W sumie nie dziwie się też bym nie chciał by ktoś mi latał z kamerą po mieszkaniu. No i o tych komentarzach gdzie gimby piszą nic nie wnoszące komentarze
#polskiyoutube
polik95 - Już to pisałem, ale @plkd szacun dla ciebie, chodzi mi o fragment gdzie mów...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polik95 Przeraża mnie sam fakt, że w wideo zostałaby pokazana dokładnie moja okolica etc. Sam pomysł pokazania miejsca "pracy" jeszcze spoko, ale drzwi etc. - po akcji z isamu never. Już raz miałem incydent, że w autobusie jakieś gostki rocznik '00 nie dawali spokoju lasce z mojej klasy ( ͡º ͜ʖ͡º)... Nie chcę wiedzieć co by mogło się dziać, gdyby wiedzieli gdzie mieszkam. Może przesadzam, ale
  • Odpowiedz
@plkd: no wiadomo, niektórzy lubią mieć fejm, ale chyba na dłuższą metę jest to męczące. Oglądałem vlog tej grupy sideman gdzie jest KSI i inni pojechali do jakiegoś parku rozrywki to nie mogli się odpędzić od dzieciaków :D Wiadomo atencja atencją, ale chyba prywatność jest lepsza
  • Odpowiedz
@xDawidMx Jestem sobie w galerii, podchodzi typek:

PLKDamian? -podaje dłoń- Ja p------ę...

Biedak chyba pobiegł do kumpla, ale mnie już tam nie było.. xD

@polik95 Też widziałem ten film. Swoją drogą, świetny ten park, 10 funtów w nim znalazłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@plkd: ja bym chciał tam pojechać byłem w Heide Parku, Mirabilandii i Gardalandzie. Myślałem czy nie jechać do energylandii, ale wieje biedą ( ͡° ʖ̯ ͡°) to już bym wolał zrobić sobie mały wypad do Londynu, bo nigdy nie byłem
  • Odpowiedz
@proofd12: To był cytat, koleś po podaniu ręki powiedział "Ja p------ę". To mnie po prostu rozśmieszyło :D Przywitanie się jest spoko, gorzej jak ludzie się patrzą tak przez kilka minut...
  • Odpowiedz
@plkd: aaa czaję. No nie zazdroszczę, szczególnie, że pewnie duża część widzów to gimby (mimo, że widać, że nie celujesz w swoich filmikach w takich odbiorców)
  • Odpowiedz
@proofd12: Raz po głosie rozpoznał mnie ok 20 latek, co było miłą niespodzianką. Tutaj również znalazłem kilka starszych widzów, zawsze dla mnie jest to ciekawe zjawisko :D. Co do gimbów - staram się robić takie materiały, by mógł je obejrzeć każdy. Staram się być po prostu normalny. Niektórzy mogą uznać brak przeklinania za frajerstwo, ja tam mam inne zdanie. Raz powiedziałem "s------n" w filmie to dostałem wiadomość od czyjejś matki,
  • Odpowiedz