Wpis z mikrobloga

• 2976
Co zgniłem dzisiaj rano xD
Jadę do pracbazy, widzę że stoją misiaczki z suszarą. Zwolniłem, przejechałem, luz.
Jedzie z naprzeciwka jakaś Karyna, no więc jej migam długimi. A ta co?

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #coolstory
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@h3lloya: od kiedy tak lecą z mandatami za prędkość tez migam innym kierowcom. Co do tego to sie zgodzę. Ile razy miałem przeszukiwany samochod to głowa mała.
  • Odpowiedz
@somsiad: kiedyś jechaliśmy z kuzynem z Poznania i zrobiliśmy mały test. Przy wylocie na suchy las stała policja i wszystkim którzy jechali, na odcinku około 10km dawalismy znak, że stoją. Oczywiście jakąś połowa napotkanych różowych pokiwalo nam ręką jakby się witaly lub nas znały, a reszta nawet nie reagowała, patrzyly się ślepo przed siebie i zero reakcji. Co innego faceci, zawsze migneli światłami lub dali znak podziękowania bo wiedzieli, że
  • Odpowiedz
@abramek: Oczywiście, że nie szuka, ale jak ktoś jedzie kradzionym i ktoś z na przeciwka mu miga światłami, to może skręcić czy zawrócić i uniknąć ryzyka bycia złapanym. Naprawdę nie trzeba specjalnej wyobraźni do tego. Migaj sobie tymi światłami do czasu aż ktoś kto lubi z---------ć skasuje Ci samochód albo zabije kogoś bliskiego.
  • Odpowiedz
@soccerinho2: Bo uważam, że nie w porządku jest ostrzegać sprawców wykroczeń o tym, że. Za rogiem jest policja? Jeśli to dla ciebie jest głupota, to aż boję się zapytać o definicję rozsądku.

@Boski_Szymon: ostrzega o niebezpieczeństwie. Bo przecież policja by nie stała w miejscu, w którym nic nie zagraża - prawda?
  • Odpowiedz
@Boski_Szymon: jeśli bym miał dluzej konto i pisal takie głupoty jak Ty to bym serio usunął.
Ps. Przeglądałem dużo dłużej wypok, do tego konto niepotrzebne.
A kłótnie o długość to zazwyczaj prowadzą Ci co nie ruchaja #pdk
  • Odpowiedz
@enron: We wpisie wyraźnie jest napisane, że miga, bo stoją. "misiaczki z suszarką". To miganie, to bardzo głupio rozumiana solidarność tych co głupszych kierowców. Rozumiem, że pochwalasz też ostrzeganie innego rodzaju przestępców?
  • Odpowiedz
@enron: We wpisie wyraźnie jest napisane, że miga, bo stoją. "misiaczki z suszarką". To miganie, to bardzo głupio rozumiana solidarność tych co głupszych kierowców. Rozumiem, że pochwalasz też ostrzeganie innego rodzaju przestępców?

@Boski_Szymon: pochwalam równie gorliwie jak fakt ustawiania się misiaczków z suszarką na końcu bezpiecznej długiej prostej. Zanim zapytasz - tak, przestrzegam ograniczeń prędkości, nawet tych diabolicznych 50km/h w miasteczkach...
  • Odpowiedz