Aktywne Wpisy

IntruderXXL +158
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +110
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

Jadę do pracbazy, widzę że stoją misiaczki z suszarą. Zwolniłem, przejechałem, luz.
Jedzie z naprzeciwka jakaś Karyna, no więc jej migam długimi. A ta co?
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #coolstory
Jak najbardziej ma - piszesz, o ostrzeganiu osoby, która popełniła wykroczenie. Gdzie w tekście masz napisane, że kobieta popełniła wykroczenie?
Nie zdarzyło ci się nigdy jechać 10km/h więcej, albo ignorować zakaz w debilnym miejscu? Nie każdy ma mentalność niewolnika jak ty, i nie każdy jak już łamie prawo to z--------a 50km/h więcej.
@Boski_Szymon: a wiesz że można nieprawidłowo wyprzedzać BEZ przekroczenia dozwolonej prędkości? Gorzej - czasem można bezpiecznie wyprzedzić dzięki chwilowemu przekroczeniu dozwolonej...
A jak zmniejszyć liczbę nieprawidłowo wyprzedzających? Drastyczne kary (natychmiastowe odebranie prawka na 3 miesiące, mandat rzędu 5000zł), nagłośnienie tego w mediach, pokazowe akcje - jak widać
@Boski_Szymon: wystarczy żeby tajniaki skupiły się na tych co wyprzedzają a nie na tych co pojadą 10km/h za szybko na dwupasmówce... Poza tym jakoś nie widziałem by drastycznie przybyło suszarkowców,
Nie trzeba być ekspertem - wystaczy wyjechać za
A, no i jeszcze jedno - debilne zakazy sa jak najbardziej przyczyną przekraczania prędkości. Bo jeżeli ktoś jedzie sobie w miejscu A i tam widzi, że zakaz jest totalnie z czapy i po to, żeby doić pieniądze z kierowców, to tak samo może pomyśleć o zakazie w miejscu B, który został akurat postawiony poprawnie. Polecam przejechać się do Niemiec, Anglii, Włoch, czy Austrii, i zobaczyć jak tam umieszczone są
@Boski_Szymon: Może dlatego, że widząc wszędzie ograniczenia prędkości nijak mające się do warunków na drodze kierowcy sami zaczynają oceniać warunki. Cywilizowane kraje mają takie ograniczenia prędkości, że
Dwa razy - choć fakt, za 15 a nie 10km/h.
@Boski_Szymon: tak czy siak skupiają się na prędkości,
@Boski_Szymon:
Napisałem ci, dlaczego tak jest.
No oczywiście, ze nie są podstawą żeby je łamać - ale powodują wypadki, bo ludzie tak
@Arge:
"Ani jeden z Twoich komentarzy był nie na temat. Usuń konto."
Czyli wszystkie były na temat? ;)