@frak: a ten Xblast jest taki p--------y i mi ustawił 2 razy pasek baterii. Dlatego wolę Gravitybox. Bo tam chociaż wszystko działa po ustawieniu... Tutaj ustawiłem parę rzeczy i tylko zmienił mi się wygląd baterii. Żenada @reas0n: mnie tam się podoba taki pasek. Nie cierpię przezroczystych. Już w Windows 7 mnie w-----a przezroczysty pasek @fervi: wolę od razu gotową grę. A nie bawić się w konfiguracje
@fervi: a mam pytanie z ciekawosci. Na jakich telefonach to działa? Bo chciałbym się pobawić na starym LG E610 z odpalaniem tego. A nie wiem czy jest sens (wyświetlacz tylko 4 cale).
Niebawem znowu potestuję VCMI, ale ostatniego razu na telefonie tury komputera były dość długie (w kampanie nie pykam). Na kompie są bardzo szybkie (wydaje mi się, że AI jest rozkładane na ilość rdzeni). Niebawem będę testował ponownie, ale rozrywka działała ok (ogólnie masz 3 tryby, kursor działa jak touchpad, myszka lub jak touchpad, ale z lupą)
@fervi: no właśnie o tych długich turach też sam słyszałem. I to mnie od VCMI odrzuca. Ale się pobawię z ciekawosci jakby te Heroes w wersji HD mi nie działały. Bo gra przekozacka jest. I nie jakaś popierdółka na 5 min jak większosc gier z #android
źródło: comment_iXFKiQNiQDskMuMeg8y01uJB6wF8usUl.jpg
Pobierzźródło: comment_CWsuIvUGHZ1z8Ny7bMyzwrpuHyEP3Zvb.jpg
PobierzMam LG P985
@Kurajmo: po co dwa razy poziom baterii
Żenada
@reas0n: mnie tam się podoba taki pasek. Nie cierpię przezroczystych. Już w Windows 7 mnie w-----a przezroczysty pasek
@fervi: wolę od razu gotową grę. A nie bawić się w konfiguracje
Na jakich telefonach to działa?
Bo chciałbym się pobawić na starym LG E610 z odpalaniem tego. A nie wiem czy jest sens (wyświetlacz tylko 4 cale).
Niebawem znowu potestuję VCMI, ale ostatniego razu na telefonie tury komputera były dość długie (w kampanie nie pykam). Na kompie są bardzo szybkie (wydaje mi się, że AI jest rozkładane na ilość rdzeni). Niebawem będę testował ponownie, ale rozrywka działała ok (ogólnie masz 3 tryby, kursor działa jak touchpad, myszka lub jak touchpad, ale z lupą)
Ale się pobawię z ciekawosci jakby te Heroes w wersji HD mi nie działały. Bo gra przekozacka jest.
I nie jakaś popierdółka na 5 min jak większosc gier z #android