Aktywne Wpisy
Dostałem podwyżkę #pracbaza na początku roku i właśnie zdałem sobie sprawę że wejdę w II próg podatkowy, będzie delikatnie powyżej 120k zł w 2025 roku. Na cholerę w takim razie było mi zarabiać więcej skoro teraz będę mieć do wywalenia 32% podatku co daje ponad 40k zł... Mam na to oszczędności, poradzę sobie, ale jestem w opór wkurzony.
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
Jest jakaś opcja żeby wykazać mniejszą kwotę na zeznaniu pit? Życie w
źródło: temp_file724616512454029400
Pobierz
MistrzKowalski +12

piję sobie browara i rozmyślam nad swoimi przeszłymi związkami, dlaczego te z Polkami (kobietami w ogóle, not homo here) nigdy mi się nie udawały*.
Mój pierwszy poważny związek rozpoczął się wraz z moim pierwszym przyjazdem do Pacimka. Mimo, iż już wtedy wiedziałem, że lepiej dogadam się z mieszkanką Pacimka, ona jednak była Polką. Wtedy właśnie zdałem sobie sprawę z tego co mi nie pasuje w polskich kobietach. Przede wszystkim jest to brak umiejętności logicznego myślenia oraz k-------e się i zamiłowanie do hajsu. Wiele, pomiędzy nami, było kłótni. Podczas jednej z nich wypaliłem, że gdyby był Pacimianką lub miała choć trochę z tej mentalności, nie układałoby nam się tak źle (obvious shit). Zapytała mnie o co mi chodzi z tą mentalnością a ja odpowiedziałem by pomyślała logicznie. Nie zamierzałem tracić energii by wytłumaczyć tak oczywistą rzecz jak to, dlaczego wolę randkować z Pacimiankami.
Polki często narzekają na to, że przy mężczyznach trzeba myśleć. Ja, natomiast, narzekam na to, że lubicie się k----ć i zdradzać, bo same lubicie hajs i nie potraficie myśleć.
wołam kilka osób komentujących tamten wpis
@Pati678 @wysuszony: @StronaGlowna @c4-pl- @Charles_Bukowski @macfanboy @edek112 @wizzle @Kaplanka @scharlottka @pies_ogrodnika
oraz popularne tagi (proszę mi nie pisać, że spamuję, sprawa jest niezwykle ważna i dotyczy nas wszystkich, bez względu na podziały)
#neuropa #4konserwy #heheszki #nocnazmiana #muzyka #zwiazki #zycie #porady #polska #uk #relacjedamskomeskie #roznicekulturowe #milosc #niebieskiepaski #pytanie #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora