Aktywne Wpisy

jmuhha +30
Wytłumaczy mi ktoś czemu teraz buduje się domy z pionowymi zamiast poziomymi oknami, które dają więcej światła? ( ಠ_ಠ)
źródło: 1000029298
Pobierz
straszny_cham +352
#samochodoza #konfitura #polskiedrogi
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
Komentarz odnośnie kobiety którą zabił kurier, cofając na chodniku. Ponad 1000 polubień, nie ogarniam tego.
źródło: IMG_7954
Pobierz

źródło: comment_r8VlERDcCtzDVoyrgdpbquZDJbXDjhxN.jpg
Pobierzźródło: comment_KONJxXxvyWrpwxcn2kT15O9bX7PyBvuh.jpg
PobierzNa laptopie z W7 mam normalnie na dole, bo inaczej menu start do kitu wygląda ;]
@sirgorn: @bestboy120: Tak to się robi jak wam miejsca w pionie brakuje
źródło: comment_d1VofvU1CklXzx1Bxg2iqNZWE137OkAM.jpg
PobierzA miejsca nie tyle brakuje co takie rozwiązanie jest po prostu bardziej ergonomiczne
Ja próbowałem się do linucha przekonać (mam go na lapie jako 2 system), ale niestety to nie dla mnie ;)
To w sumie tak jak z pcmasterrace, każdy ma swoją racje i używa tego co lubi ;)
źródło: comment_zW7LcZxefzDu9ICPGueKzNT0fENHjZ4p.jpg
PobierzJa ogółem nie jestem od tego aby komuś system narzucać.
Ja Linucha u siebie zainstalowałem, bo wcześniej u rodziców na lepie zainstalowałem (kupiłem im lapa bez systemu), a na ich potrzeby w sam raz -
@sirgorn: Oczywiście zależy w jakich zastosowaniach. Na pewno jest wygodniejszy. W kwestii teskturowania modeli 3D w Gimpie idzie zrobić tyle co w PSie, jednak to wymaga obchodzenia pewnych rzeczy na około, w Shopie idzie to zrobić szybciej. Nie lubię jednak obrzucania gównem Gimpa jedynie za to, że nie jest darmowym PSem. Nie jest i nie będzie.
Ja sam na Linuxa dość długo się przerzucałem, aż trafiłem na
źródło: comment_O7wjwqbHY1aHjYB4ByLPFVqNelPv66ed.jpg
Pobierz