@JayDii: bardzo lubię smarzowskiego, ale ostatnio przegina już z autocytatami i jego filmy można sprowadzić do schematu: weź tych samych aktorów, obsadź w rolach przedstawicieli konkretnej grupy społecznej, dopraw szczyptą fekaliów, wymiocin i dorzuć scenę zwierzęcego seksu
"pod mocnym aniołem" - mocny, ale spadek formy niestety
@JayDii: Tylko Wesele i Dom Zły. Róży nie oglądałem, Drogówka i Pod Mocnym Aniołem różnią się czymś od tych dwóch pierwszych filmów. Chwilami trochę męczą. Jakby Smarzowskiemu kończyły się już pomysły na ciekawe kino. Co nie zmienia faktu, że są dobre tak czy siak. Ale się nagadałem xD
@pekas: @JayDii: To zachęcam do Róży, dla mnie znacznie wyższy poziom niz anioł i drogówka. Jednak nastawcie się że raczej brak tam jest elementów mających śmieszyć.
@tony_soprano: Nie e. Jest to bardzo kiepski film. Ratują go troche nieźli aktorzy, ale scenariusz, reżyseria, dźwięk, środki wyrazu sprawiają, że jak rzadko nie stwierdzę, że to kwestia gustu - tylko zwykła słabość. Jak na polski, ciężki film to już Wymyk jest niezły z podobnych czasów. Przynajmniej jest realny.
@neib1: ja #!$%@? e. Rozumiem że masz swoją opinię ę na temat filmu u. Okej j. Dopisywanie e na końcu literki było fajne w kl 5tej szkoły podstawowej ej.
@neib1 oraz @ColdMary6100, nie ma co zaczynać gównoburzy:D Ja osobiście lubię Dom Zły, nie uważam go za majstersztyk, ale lubię jego klimat i niektóre dialogi, przyjemnie mi się go ogląda. Jak już pisałam, wolę Wesele, które znam na pamięć :D
Na ocieplenie atmosfery macie obrazek mój, który nazwałam Las Zły ;]
@JayDii: Nie chcę gownoburzy jako takiej. Mam inne zdanie i jestem w stanie go bronić. Nie ma mnie teraz przy kompie, ale jak kogoś bardzo interesuje to pisałem o tym na filmwebie dość niedawno, więc łatwo znaleźć.
Jakieś durnowate przytyki mnie nie interesują, więc w ten temat nawet nie wchodzę.
@neib1: wymyk? Chyba zartujesz.. przy ogladaniu domu zlego caly czas czuc napiecie i wiesz ze zaraz cos zlego nastapi. Kamera jest bardzo blisko i wszystko jest naturalne. Przy wymyku co najwyzej mozna zjesc kluski z maslem i popic cieplym kakalkiem
Smarzowski potrafi z pozornie niewinnego tematu zrobić dobijający film dlatego zastanawiam się jak będzie jego następne dzieło, które traktuje o... Wołyniu. na randkę z różowym raczej nie pójdę xd
#ankietaplusowa #smarzowskiboners
"pod mocnym aniołem" - mocny, ale spadek formy niestety
>Dobry film
Nawet mje nie żarujcie xD
Na ocieplenie atmosfery macie obrazek mój, który nazwałam Las Zły ;]
Jakieś durnowate przytyki mnie nie interesują, więc w ten temat nawet nie wchodzę.