Wpis z mikrobloga

@tony_soprano: Nie e. Jest to bardzo kiepski film. Ratują go troche nieźli aktorzy, ale scenariusz, reżyseria, dźwięk, środki wyrazu sprawiają, że jak rzadko nie stwierdzę, że to kwestia gustu - tylko zwykła słabość. Jak na polski, ciężki film to już Wymyk jest niezły z podobnych czasów. Przynajmniej jest realny.
@JayDii: Nie chcę gownoburzy jako takiej. Mam inne zdanie i jestem w stanie go bronić. Nie ma mnie teraz przy kompie, ale jak kogoś bardzo interesuje to pisałem o tym na filmwebie dość niedawno, więc łatwo znaleźć.

Jakieś durnowate przytyki mnie nie interesują, więc w ten temat nawet nie wchodzę.
@neib1: wymyk? Chyba zartujesz.. przy ogladaniu domu zlego caly czas czuc napiecie i wiesz ze zaraz cos zlego nastapi. Kamera jest bardzo blisko i wszystko jest naturalne. Przy wymyku co najwyzej mozna zjesc kluski z maslem i popic cieplym kakalkiem
Smarzowski potrafi z pozornie niewinnego tematu zrobić dobijający film dlatego zastanawiam się jak będzie jego następne dzieło, które traktuje o... Wołyniu. na randkę z różowym raczej nie pójdę xd