Mirki z tagu pizza, potrzeba rady.
Mam Arierte 909 bez modyfikacji. Piecyk przypala mi brzegi pizzy, pic rel pizza wyjeta po rowno 3 minutach. Woda 60%, maka caputo. Co robie zle?
#pizza
Mam Arierte 909 bez modyfikacji. Piecyk przypala mi brzegi pizzy, pic rel pizza wyjeta po rowno 3 minutach. Woda 60%, maka caputo. Co robie zle?
#pizza
![lost123 - Mirki z tagu pizza, potrzeba rady.
Mam Arierte 909 bez modyfikacji. Piecyk ...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_1654174364mqAyIUkgpo0cCSWfTWT0Kn,w400.jpg)
źródło: comment_1654174364mqAyIUkgpo0cCSWfTWT0Kn.jpg
Pobierz
jeśli warto to gdzie kupujecie?
#pizza
Stopień zwarcie też jest ważny te lidlowe/biedronkowe puszczają mnóstwo wody, której nie da się wystarczająco odparować (w moim piecyku kopulkowym - ariete) tak aby nie spalić ciasta, dlatego odsączam ją już dzień wcześniej; czy z FDL też są takie problemy?
Ja w ok. 350-370st napoletany nie uzyskam ale efekt rozlania mozzarelli bez karmelizacji już chyba tak, przynajmniej tak jak na foto
źródło: temp_file5889876141218800160
Pobierz