Aktywne Wpisy
PiotrFr +622
W Mysłowicach złomiarze ukradli kable od ładowarek, a na Facebooku przygłupy się cieszą i biją brawo. Czym to się mentalnie od ruskich różni?
#samochodyelektryczne #tesla #polska
#samochodyelektryczne #tesla #polska
mateo2111 +11
Skąd w starszych ludziach taka tendencja do żartowania z ludzi chudszych? Ważę średnio 68kg mając 175, ćwiczę na siłowni, więc mam dość niski poziom tkanki tłuszczowej i całkiem sporo masi mięśniowej, taka typowa plażowa sylwetka z której jestem bardzo zadowolony. Mimo to na każdym spotkaniu rodzinnym, firmowym itd. Zawsze słyszę teksty typu (ale suchy jesteś, weź coś zjedz) i tak zwykle po 3-5 razy w ciągu kilku godzin. Czemu dla osób 40+
#mechanikasamochodowa #samochody
@Pangia: kół się nie d--------a na full kluczem, podobnie jak nie d--------a ich się na full pneumatem xD
@bartwroobs: nawet najtańsze klucze wystarczą by dokręcić mniej więcej jak należy, to nie musi być idealnie
Za to mam uraz do tanich kluczy/narzędzi bo wykonane są najczęściej z gównolitu
Złożyłem na nim cały silnik - korbowody, głowicę itp. Kosztuje teraz coś około 200zł.
Zakres pracy od 1NM do 200NM.
Vorel/Yato to ten sam producent, jakość podobna. Albo alternatywa niteo tools - oni robią narzędzia dla biedronki (a raczej biedronka je sprzedaje) i jakość przyzwoita (mówię bazując na innych narzędziach tej firmy). Lepsze to niz chinczyk chociaz wiadomo, że nie do profesjonalnej pracy