Składniki na biszkopt orzechowo – czekoladowy: • 12 jajek, białka i żółtka osobno • 180 g drobnego cukru do wypieków • 180 g mąki pszennej tortowej • 40 g kakao • 300 g zmielonych orzechów laskowych • pół łyżeczki proszku do pieczenia • szczypta soli
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. W naczyniu wymieszać zmielone orzechy, przesianą mąkę, kakao i proszek do pieczenia.
@Tanczacy_paralityk: czyli wszystko wyszlo bardzo dobrze! gdyby wygrala jakas julka to by to dziwnie wygladalo jakby inna julka sie tak na niej opierala( ͡°͜ʖ͡°)
Mirki pijcie ze mną kompot! Usunęli mamie pozostałość nowotworu z rdzenia kręgowego którego pozostałość umiejscowiła się w gardle. Operacja która miała trwać ponad osiem godzin, trwała połowę krócej, wszystko poszło sprawnie bez krwotoku i komplikacji. Mama czuje się już dobrze, jedyny defekt to brak władzy w lewej ręce, bo pogrzebali trochę w nerwach przy operacji, ale ma to ustąpić. Cieszę się jak cholera, w końcu mogę zacząć funkcjonować normalnie. Oddałbym wszystko żeby
W komentarzach zdjęcia po przekrojeniu i przepis
25 lat stuknęło, w tym 10 na wykopie, coraz bliżej do śmieciarki, chyba nawet już jedzie.
#gotujzwykopem #gotujzhannah #gzh #pieczzwykopem #czekolada #gzw #cotahannah #urodziny #urodzinyhannyhalli
źródło: comment_1582106155a2n6xulm8N31utGyix1dje.jpg
PobierzSkładniki na biszkopt orzechowo – czekoladowy:
• 12 jajek, białka i żółtka osobno
• 180 g drobnego cukru do wypieków
• 180 g mąki pszennej tortowej
• 40 g kakao
• 300 g zmielonych orzechów laskowych
• pół łyżeczki proszku do pieczenia
• szczypta soli
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej.
W naczyniu wymieszać zmielone orzechy, przesianą mąkę, kakao i proszek do pieczenia.
źródło: comment_1582106179dCIoIwIrzC2gNqgYUdYRux.jpg
Pobierz