mirko_anonim
✨ Dlaczego polskie kobiety oczekują sponsorowania? Ⓘ
Czasem jak czytam wasze relacje z kobietami to się łapie za głowę ale może to ja się nie znam bo nie spotykam się z polkami od dawna. Np. nie rozumiem o co chodzi z tym że kobiety w Polsce nie chcą 50/50. Serio polskie kobiety oczekują sponsorowania? Bo w przypadku randkowania to przecież bez sensu i spotykając się na początku to nie jest moja kobieta tylko obca osoba. Z drugiej strony też czytałem że kto zaprasza ten płaci ale serio nigdy w życiu ja nikogo nie zapraszałem, ani nikt mnie. Zawsze to wychodziło spontanicznie typu "idziemy do XYZ? Ok chodźmy". Nikt nikogo oficjalnie nie zapraszał i nikt za nikogo nie płacił. Z kim wy się spotykacie że takie cyrki są xd?

#zwiazki #relacje #tinder #przegryw #blackpill #niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban

6
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
heniek_8
Płaci ten kto zaprasza, i zaprasza na kawę, na którą wyda 10 zł a nie obiad za 200 czy 500. A i to, kiedy spotykałem się z laskami na pierwsze spotkanie, to one chciały zapłacić za swoją kawę.
No można też "umówić się" bez wyraźnej roli kto kogo zaprasza, wtedy chyba domyślnie każdy płaci za siebie.
Chociaż, gdybym np pracował i dobrze zarabiał, i umówił się ze studentką, to jaki problem jest kupić
1
PiotrFr
Przecież 50/50 jest normalne albo "kto zaprasza".
Zresztą dopiero jedna mnie zaprosiła na obiad, sama płaciła te dwie stówy.
To takie pieprzenie ludzi bez pojęcia, jak Mirek wyżej wspomniał, albo tych co wyrywają jakieś Karyny szpanując kasą czy autem a później są zdziwieni, że muszą płacić xD
1
mirko_anonim
zrównoważony-twórca-49:
Ja się nie dziwię kobietom, że chcą sponsorowania, sam bym chciał żeby mnie kobieta utrzymywała, ale takich prawdziwych silnych kobiet nie ma… Każda się boi wziąć za mnie i za związek odpowiedzialność.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
0