@Tanczacy_z_widlami: Od dawna już ich targetem nie są dzieciaki. Zresztą to nawet widać po akcjach marketingowych jak ostatnio z serialem "przyjciele", te całe drwale czy powrót do lat 2010. Nawet te zabawki z happymeal to od wielu wielu lat jest g---o. Placów zabaw też się systematycznie pozbywaja przy remontach. Sal zabaw na których dzieciaki bogate robiły urodziny we wczesnych latach 2000 też nie ma od dawna.
@nervous_breakdown: z tego samego powodu kiedyś w chipsach były pokemony, później reklamowano je jako dodatek do imprezy a teraz ogląda się przy nich mecze. Klientem jest ta sama osoba, która dorosła.
@MMaros: No właśnie o to mi chodzi. Praktycznie nie ma szans żeby gdziekolwiek znależć zjadliwego burgera poniżej 30 zł poza nielicznymi wyjątami. A napój to wiadomo colka minimum 8-9 zł w knajpie najmniej
@nervous_breakdown: Dostosowali się do tego, że obecni rodzice chcą trzymać dzieci z daleka od takich miejsc by nie tworzyć sobie domowych niejadków, ale motyw kolorystyczny to akurat mogli zachować.
https://streamable.com/1oe1xa Smordziarze nigdy się nie nauczą, na ja p------e, są ścieżki i nie da się jeździć bo smordzarz i tak wyjedzie.
Żałuję tylko że nie w-------m mu bidonem, bo akurat miałem stary dziurawy i nie byłoby żal, ale i tak wygarnąłem smordziarzowi że s--------ł jak p------y xDDDD
kupiłem sobie stołek składany taborcik mini drabinkę niby niepotrzebne bo wszędzie sięgam ale wreszcie będę mógł siupnąć jak coś robię przy aucie albo roweryku a z czasem może i zacznę go nosić ze sobą bo ma cool rączkę i to wszystko za 18.99 nie kupiłem za to wycieraczek ponownie ale to nie szkodzi ważne że jest stołek
@WrzeCiOna: Przyczym mczestaw dalej jest tańszy niż sam burger w podrzędnej burgerowni z rozpadającą się bulką nasączoną sosami i wołowiną z psa.
To jest fenomenalne że przez lata jedyną odpowiedzią polskiego gastro na mcdonalda jest burger za 60 zł.
czyli za 30 lat McDonald będzie wyglądał jak szpital xD
Treść została ukryta...