@B2B_Survivor: Z przyjemnością informuję że od jutra moja współpraca z k---------c dobiega końca i jestem otwarty na ciekawe i inspirujące projekty. Był to naprawdę intensywny i wspaniały czas. Preferuję cały stack technologiczny celuje w stawkę 50-250zł ale jestem otwarty na każdą propozycję przy inspirującym i ground breaking produkcie.
@sruba_m3: jak sie robi nie wiem, ale jak znajomy chcial w to pojsc to za okolo 2k pln mogles juz zarabiac rozdzielnice i odbierac legalnie instalacje w domach i trzepac na tym pieniadze
@BlackpillMonster: Walisz kawę rano pół godziny czy godzinę nawet i zabierasz się do roboty, nikt nie pogania bo musisz w spokoju to robić aby nikogo nie jebło ( ͡°͜ʖ͡°)
@sruba_m3: Nie no ja chodziłem na zajęcia praktyczne i rozmawiałeś z wykładowcą elektrykiem który ci wszystko tłumaczył a potem sobie praktycznie robiłeś rozdzielnie, rodzaje silników, faz, gniw i tak dalej a na koniec egzaminuje cię koleś z komisji, mnie akurat onllinez odpowiedziałem na wszystkie pytania poprawnie, trwa konto może maks 10 minut i tyle.
Na moim kursie i tak było tak z 80% osób które ogarniały bo już pracowały i
@lukasz-maurer: możesz też brać kasę od znajonych którzy sami sobie robili instalacje ale potrzebują Twój podpis tylko że to zrobiłeś i odebrałeś dla ubezpieczenia ( ͡°͜ʖ͡°)
@sruba_m3: potrafić to się naucz sam, tam dostajesz papier. Jest pełno w internecie na ten temat aby się samemu dokształcić, na poczatek być pomocnikiem elektryka i sobie instalować gniazdka już w istniejącej sieci albo robić sieć do budynku wg zaleceń innego elektryka. Do głupiego montowania lamp led w magazynie pewnie trzeba mieć ten glupi papier a ja to robiłem bez tego, prosta, manualna robota.
@sruba_m3: 10-minutowe szkolenie na YouTube pozwala na wykonanie 90% instalacji na budowie. Więc na takiego pomocnika można niemal od razu startować
Na moim kursie i tak było tak z 80% osób które ogarniały bo już pracowały i
@NexciaK: a gdzie ja tak napisałem?