zazdroszcze tym wszystkim ludziom z tagu #gielda ze wy ogarniacie te cale inwestowanie i konta i w co i ile wrzucac kasy. jaki trzbea miec do tego łeb to ja nawet nie... patrze z zazdrością jak macie na zielono tam coś i nawet nie umiem odczytać z waszych screenów ile macie kasy. ja p------e jestem żyjącym gównem
@el_Vladi: ok ale np na przykladzie 1000zl to wrzucenie tam kasy to jest raczej takie przeciwdzialanie inflacji czy serio jakiegoś hajsu tam sie mozna dorobic wiekszego..
@sforce: kurde to nie są głupie kwoty biorac pod uwage dwie opcje: p-----------c te pieniądze na pizze i p--o albo dac na konto i patrzec jak to pomalu rosnie
zazdroszcze tym wszystkim ludziom z tagu #gielda ze wy ogarniacie te cale inwestowanie i konta i w co i ile wrzucac kasy. jaki trzbea miec do tego łeb to ja nawet nie... patrze z zazdrością jak macie na zielono tam coś i nawet nie umiem odczytać z waszych screenów ile macie kasy. ja p------e jestem żyjącym gównem
@zwykly_frajer: Głównie to fart chwili, przypadku plus kreowanie wizerunku, te pryszczate
@zwykly_frajer: to czasem jest jak inwestowanie w konia na wyscigach : P masz tam jakieś wytyczne, historyczne dane o koniu : P ale ogólnie zyski moga rosnac a spolka moze spadac, albo z dnia na dzien, firme ktora nie rokuje na nic i guzik zarabia, a biuro ma w garażu, robi jakis deal z googlem czy meta i rosnie 300%, tego nie da sie przewidzieć, to szczeście. Także często mam
@zwykly_frajer: Załóż sobie XTB, wpłacaj regularnie małe kwoty(potraktuj bardziej jako rozrywkę), jak Ci pyknie to się wciągniesz i już pójdzie samo. Chodź, będzie fajnie( ͡°͜ʖ͡°)
@zwykly_frajer:
źródło: EP0xPlFt-Doubt
Pobierzmy tez, tylko troszke lepiej sie maskujemy
źródło: Screenshot 2026-09-21 at 10.47.24
Pobierz@zwykly_frajer: Głównie to fart chwili, przypadku plus kreowanie wizerunku, te pryszczate
@niewiempoco: A co w tym zlego/dziwnego? Po to mamy ten tag, zeby sobie dyskutowac o portfelach i spolkach.
to się oczywiście skończy