Wpis z mikrobloga

@ninja5001: Bardzo zabawnie wręcz z ironicznym uśmiechem pod nosem słucha się ich wypowiedzi w momencie kiedy wiesz doskonale co to są za ludzie oraz w jaki sposób się zachowują. Co prawda mogę się oczywiście mylić ponieważ jestem tylko i wyłącznie głupim wykopkiem bez życia prywatnego podobno, ale czy to przypadkiem nie jest tak, że jeśli ktoś przychodzi pisząc jakąś krytykę z argumentem to taka osoba jest nazywana z miejsca maćkiem,
  • Odpowiedz
@ninja5001: Dla mnie to jest niepojęte, że w czasach gdy masz milion wtyczek do analityki youtube, podglądania usuniętych komentarzy kiszakowi dalej chce się bawić w oślizgłą narrację, że usuwa jedynie hejterskie i niemerytoryczne komentarze. Dam sobie rękę uciąć on nawet nie doczytał tego długiego komentarza ze screena do końca tylko przeleciał dwie linijki, skumał że się z nim nie zgadza i go usunął XD
  • Odpowiedz
@Deemoon: Nie ma takiego dowodu, powtarzam jeszcze raz. Jest nagroda pół miliona ziemniaczków dla człowieka, który wskaże cień dowodu, że Kiszak wiedział o usuwaniu jakichkolwiek komentarzy na swoim kanale. Po prostu nie wiedział, proszę sobie to wyobrazić. Wiedział albo nie wiedział, ale istnieje ogromna możliwość, że nie wiedział. Jest nawet taka wypowiedź Zaifa która na krótko pojawiła się na DC Kiszaka by po chwili zostać przez niego usunięta. Napisał on
  • Odpowiedz
@ninja5001: Polias bardzo dobry koment dał

Jak zawsze widzimy, że to co mówi kiszak to jest czysta prawda, zero manipulacji.
1. Merytoryczna krytyka nie jest usuwana
2. Usuwane są MOCNE wyzwiska i groźby śmierci
3. Youtube sam kasuje oflagowane
  • Odpowiedz
masz milion wtyczek do analityki youtube, podglądania usuniętych komentarzy kiszakowi dalej chce się bawić w oślizgłą narrację, że usuwa jedynie hejterskie i niemerytoryczne komentarze.

@Deemoon: A dlaczego nie, skoro żaden z jego widzów tego nie podważa, a nawet gdy się dowiedzą że on to kasuje to biją mu brawo? To się zdarzy raz na tydzień że ktoś zaangażowany w kanał kiszaka kto chciał go rzeczywiście merytorycznie podważyć zostanie usunięty i
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Kiszak powie "no widzisz widzu, gdzie tu jest merytoryczna krytyka? No powiedz mi. Nie ma w tym komentarzu z czym dyskutować. A zresztą co ja się tłumaczę jak moderuję społeczność na swoim kanale". A setka na czacie spam emotką ALE DEBIL i wyjaśnione.
  • Odpowiedz