Aktywne Wpisy

zwykly_frajer +33
o k---a, współczucia dla chlopa, a jestem dopiero na "żona wzięła elektryka w leasing". masakra, wziąć ślub i jebnąć sobie dziecko dla faceta to jest jak zawiązać sobie sznur wokół szyi. masakra #pieklomezczyzn #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: Screenshot 2026-09-15 at 14.22.45
Pobierz
PodniebnyMurzyn +184
Znowu jakiś k smierdziel niemyty jara szluga gdzieś niedaleko i trzeba okno zamykać palaczy to powinno się utylizować typie jak lubisz ten smród to czemu nie palisz u siebie na chacie

Dlaczego dobrze wykształcone i dobrze zarabiające kobiety, boją się nieśmiałych prawiczków na minimalnej? Ja tam mógłbym być z taką i zajmować się domem. Przecież troska o przynoszenie do domu pieniędzy, to większy stres niż posprzątanie i gotowanie. Mogę sprzątać i gotować.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
Tego się ludzie boją, a nie reszty.
natura
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
No i w tej sytuacji to ty jesteś zarówno uległy, jak i posłuszny osobie która ma siłę – zarabia.
Czasy kiedy wynajmowało się sąsiadkę emerytkę już minęły.
Jeżeli masz bardzo dobry kontakt z sąsiadami to jeszcze przejdzie.
Jakbym miała emeryturę to za połowę minimalnej na spokojnie bym się dzieckiem zajmowała przez ten czas.
Też obecnie rodzice są bardzo przebarwieni na punkcie dzieci i kiedy szukają niani to oczekują że ona będzie znała języki obce, uczyła ich dziecko, znała
@wypok_wypok: jak to? Feministki twierdzą, że im (kobietom) to
Jak jestes ladny, młody, masz duzego kutasa i dobrze sprzatasz, to dawaj namiary.
Moge Cie utrzymywac, tylko masz sprzatac i gotowac codziennie. Dawac sie r----c kiedy ja mam ochote - i bez wymowek.
Ja lvl 45, blondynka, pracuje w biznesie.