Wpis z mikrobloga

@Magik88: myślę że zajumanie kawalerki przez Batyra nie spowodowało że przegrał wybory, ale przynajmniej wiem kto jest tak żałosny że bagatelizuje tą sprawę, dzięki temu nie wchodzę w dyskusję z kretynami
  • Odpowiedz
@MYexodus: miały się silniczki z Giertychem brać za tą sprawę po wyborach, pokaząć jak zły jest ten Batyr. Ale cisza, także wychodzi, że to KOLEJNY raz było po prostu małe kłamstewko małych ludzi. Dziiiiiiiwne
  • Odpowiedz
@Magik88: jakie kłamstwo jak Nawet Nawrocki przyznał się do przejęcia tego mieszkania od tego Jerzego xD

Problem polega na tym że w ramach umowy Nawrocki miał się nie opiekować a zamiast tego oddał go do dpsu, jak sprawa wyszła na jaw to Nawrocki oddał to mieszkanie na niby cele charytatywne.

Sprawa jest w toku, niedługo ma zostać przesłuchany notariusz, który podpisał dokumenty o przekazaniu
  • Odpowiedz
@badreligion66:
Zobacz materiał o zonda na "zbrodnia i kara".

Nawet nie widziałem ale za tym wszytkim stoi jeden gość i nikt go nigdzie nie wymienia.. Suszka nazywał synem. On dał hajs na bitbay, jego szwagier i suszek byli założycielami. Gość robił wały na vat w 2011-2014. Suszka niema ten drugi oatatnio pobity i potrącony autem.

Długi materiał ale x2 i jazda..
  • Odpowiedz
  • 1
@Sarza01 Bardziej polecam materiały Michała Fuji Superwizjer i ogólnie jego materiały na ten temat. On pierwszy podał info że Suszek zaginął i pierwszy wogóle zajął się tą sprawą.

Zbrodnia i kara widziałem, nic nowego czego by nie było w materiałach Fuji.
  • Odpowiedz
@badreligion66:
To kto założył zonde i bitbay? Wiadomo czy trzeba się domyślać? Czyj to był szwagier, kogo kierowca był suszek? To wszytko wiadomo.

Moze nie jest to oczywiste i do skazania ale tropy są wyraźne i dokaldnie wiadomo o kogo chodzi - cały system powiązań jest znany.
  • Odpowiedz
@MYexodus: Muszę doprecyzować - za mieszkanie nawrocki miał zapłacić (po czym sam przyznał u rymanowskiego, że nie zapłacił, bo by to Jerzemu zaszkodziło xD), potem napisał z Jerzym papier o opiekę (po czym nawet nie wiedział, że dziadek od miesięcy jest w państwowym dpsie, tak się nim zajmował xD).
  • Odpowiedz