Aktywne Wpisy

bugzer +4
#gta #gta6 #gaming #pc #komputery #playstation #xbox
Dlaczego GTA VI nie wychodzi od razu na PC? W ogóle jakim biedakiem umysłowym i finansowym trzeba być zeby grać na konsoli w 30 fps XD. Kto normlany kupuje konsole, żeby męczyć się na padzie zamiast jak człowiek poklikać sobie na klawie i mychu? Odpowiem wam - biedaki. Ze 2 lata
Dlaczego GTA VI nie wychodzi od razu na PC? W ogóle jakim biedakiem umysłowym i finansowym trzeba być zeby grać na konsoli w 30 fps XD. Kto normlany kupuje konsole, żeby męczyć się na padzie zamiast jak człowiek poklikać sobie na klawie i mychu? Odpowiem wam - biedaki. Ze 2 lata
źródło: news-gra-gta-6-ruszyla-przedsprzedaz-media-expert_2
Pobierz
Salido +225
Minął 60. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
233 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
248 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
233 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
248 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 25082026
Pobierz![[AFERA] Przewodniczący Rady powiatu chce cenzorować informacje o referendum lokalnym](https://wykop.pl/cdn/c3397993/307cfba11146bdec1adca22b513b4c4ae6930ec03867dd9737ea6caa56966804,q80.png)

https://wykop.pl/wpis/87371643/we-wtorek-mam-drugie-podejscie-do-praktycznego-egz
Egzaminator podjechał na plac i polecił mi włączyć światła drogowe. Kręcę pokrętłem, a one nie chcą się włączyć. Egzamin oblany- samochód był zgaszony, ja nie wiedziałem, że przy zgaszonym silniku ten panel na środku dalej może świecić. Poza tym czułem taki stres, że nawet nie pomyślałbym o zapaleniu auta bez jego zgody. Na jakiś czas odpuszczę sobie kolejne podejście, może na następne 8 lat. XD
#przegryw
#gownowpis #przegryw
źródło: IMG_6852
PobierzZa moich czasów (13.09.2007) było jakoś prościej ;-)
@SaintWykopek: nie mogłeś przytrzymać manetki? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Idź do lekarza po jakieś leki uspokajające i podejdź drugi raz.
Manetką ale wcześniej musisz mijania włączyć.
Zanim podejdziesz do następnego egzaminu to naucz się jak się światła włącza
Pewnie mylisz ze światłami mijania, gdzie może być pokrętło na desce na manetce albo przycisk.
Także nie rozróżniasz świateł, nie wiesz jak się włącza to nie wina systemu czy egzaminatora, po prostu się nie przygotowałes do egzaminu.
Tak samo sygnalizacja też na swoją kolejność i nie musisz znać koloru aby wiedzieć czy jest zielone czy czerwone.
No ale wiadomo stres i czasami ciężko myśleć trzeźwo.
@SaintWykopek: HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA!!
Nie no żartuje, współczuję ci miras :(