Aktywne Wpisy
haloczymnieslychac +459
#zwiazki
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie
Dzisiaj laska, która nie chciała mnie w technikum (13 lat temu) napisała do mnie, że z-----a, że wtedy wybrała innego. Ja dzisiaj mam swoje mieszkanie, samochód i spoko pracę XD I napisała wprost, że żyje w biedzie ze swoim przemocowym facetem, a ja zaradny chłop i, że gdyby wtedy wybrała mnie to teraz żyłaby normlanie XD (k---a, gdyby mnie wybrała to ja bym teraz był tym przemocowym facetem pewnie

Moseva +34

Ostatnio, w ramach guilty pleasure, przeglądam sobie grupy dotyczące vibe codingu. I to, jakie rzeczy tam znajduję, jest momentami tak abstrakcyjne, że normalnie brakuje mi słów. xD
Tutaj mamy jednego z ekspertów vibe codingu, który postanowił odpowiedzieć na pytanie o to, jak rzetelnie i profesjonalnie podejść do zabezpieczenia aplikacji przed potencjalnym wyciekiem danych i włamaniem xD
źródło: Screenshot 2026-08-19 at 09.54.43
Pobierzźródło: 8216a598-2138-4c2b-b3c2-d9426912f949
Pobierzźródło: 416h4telakL._UXNaN_FMjpg_QL85_
Pobierz