Aktywne Wpisy

Hmrogrz +87
Ja mam tylko jedno skromne marzenie, by moja miejscowość stała się wolna od ukraińskiej patologii.
Mam już dosyć darcia ryja na ulicy, zaczepiania dzieci, wyrzucania śmieci na chodnik, niszczenia przestrzeni publicznej i ich chamskiego zachowania w stosunku do reszty.
Mam już dosyć darcia ryja na ulicy, zaczepiania dzieci, wyrzucania śmieci na chodnik, niszczenia przestrzeni publicznej i ich chamskiego zachowania w stosunku do reszty.

https://streamable.com/fz3tl4
#lekkoatletyka
@rzub3r: Dorosły chłop powinien wziąć pytanie na klatę. Szczególnie, że to żadne kontrowersyjne pytanie, a on tam jedzie za nasze, więc niech łaskawie odpowiada sponsorom swojej pracy czy hobby. Primadonny to mogą zgrywać piłkarze tak długo jak zbierają pieniądze na wolnym rynku, a nie przedstawiciele dyscyplin, które wiszą na budżecie państwa i spólek skarbu państwa.
@BenAli: coś ci sie w głowie pomieszało. Typ nie po to całe życie trenuje i pokonuje granice ciała by z niego błazna robili przed kamerami. Lepiej femme mma sobie odpal.
już widać po reakcji że siadło mu to na łeb
Przecież piłkarze grający w ekstraklasie też są często na kroplówkach miejskich, więc o czym Ty piszesz
@BenAli: Dzięciołowski, daj już spokój, nie rób scen
@Mariuszzuk: Zapewne o tych, którzy nie są na publicznym garnuszku i ew. nie są z eklasy. Nie pomyślałeś? Wskazówką było to, że napisałem: "tak długo jak zbierają pieniądze na wolnym rynku".
@Mariuszzuk:
Powtórze, bo nie rozumiesz.
Wskazówką było to, że napisałem: "tak długo jak zbierają pieniądze na
I twój wywód odnosi się do tego, że piłkarze jako jedna z nielicznych grup reprezentący sport zawodowy może zarabiać niezależne od budżetu państwa, a tak nie jest. Jakbyś prześledzil wydatki na pilke w Pl i na świecie to naprawdę większość z nich
@Mariuszzuk: No tak, dlatego napisałem, że tak długo jak zarabiają na wolnym rynku. Ci którzy są dotowani przez miasto czy jakiś KGHM nie mogą. Proste.