Codon Codon 23 godz. i 27 min temu 160 + #gielda #inwestycje #inwestowanie Podzielę się ważnym milestonem na GPW.Co prawda portfel w PLN mocno zaniedbywałem, ale dzisiaj pierwszy raz w historii powyżej pół bańki. Takie sukcesy też trzeba świętować :)Zdrowie! źródło: IMG_0242 Pobierz
ParadygmatYT ParadygmatYT 23 godz. i 24 min temu via Wykop 4 + @Codon: nawet kruk i cdp na zielono gratki
cojaturobiedokunedzy cojaturobiedokunedzy 23 godz. i 24 min temu via Wykop 145 + @Codon: Drugi najmniejszy może oznaczać że masz 5 porfeli z czego 3 są większe, jaki to że masz 2 i ten jest drugi najmniejszy źródło: image Pobierz
ww00 ww00 23 godz. i 18 min temu via Wykop 56 + @Codon: Przy Twoim kapitale, to taka pognieciona dycha, co zalega gdzieś w portfelu XD.Gratki!
UsmiechnietyAnon UsmiechnietyAnon 22 godz. i 55 min temu via Wykop 0 + @Codon: Gratulacje Panie Codon! Pan jest moją inspiracją
zalozyc_bukmacherke_w_afryce zalozyc_bukmacherke_w_afryce 22 godz. i 30 min temu via Wykop 0 + @Codon: kolejny dzień i Pan kondon z kolejnymi sukcesami. Gratuluję.
xfre xfre 22 godz. i 7 min temu via iOS 0 + @Codon: xtb => cinkciarz, a Polaki nadal odważnie Ja kupuję glebę jest pewniejsza i obecnie ceny na wschodzie jadą ostro w dół 😁
Codon Codon 21 godz. i 57 min temu via iOS 7 + @xfre: jaki cinkciarz, jak normalnie masz akcje w KDPW i nawet, gdyby broker zbankrutował to nadal są Twoje?
Nadwykopek Nadwykopek 20 godz. i 53 min temu via Wykop 0 + @Codon: Księciuniu... źródło: hqdefault Pobierz
PodniebnyMurzyn PodniebnyMurzyn 18 godz. i 32 min temu via Wykop 0 + @xfre: kiedy odkrywasz komentarz kogos z czarnej i od razu uswiadamiasz sobie, slusznie jest na czarnej xD źródło: image Pobierz
eengineer eengineer 18 godz. i 17 min temu via Android 0 + @Codon: ja miałem 26k euro i zrobiłem z tego ponad 70, teraz jestem na minusie także może warto to keszować xd
kokos24 kokos24 17 godz. i 49 min temu via Android 0 + @eengineer: gość jest milionerem dla niego to grosze xD
Codon Codon 17 godz. i 40 min temu via Wykop 0 + @SypkaSkala: BOSSA, ok. 85k tam teraz jest, szału nie ma - głównie CDR, Kruk i niestety Dino
xfre xfre 7 godz. i 15 min temu via Wykop 0 + @PodniebnyMurzyn: nad cie piecze? :D@Codon: pożyjemy zobaczymy, będą fikołki ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Co prawda portfel w PLN mocno zaniedbywałem, ale dzisiaj pierwszy raz w historii powyżej pół bańki. Takie sukcesy też trzeba świętować :)
Zdrowie!
źródło: IMG_0242
Pobierzźródło: image
PobierzGratki!
Ja kupuję glebę jest pewniejsza i obecnie ceny na wschodzie jadą ostro w dół 😁
źródło: hqdefault
Pobierzźródło: image
Pobierz@Codon: pożyjemy zobaczymy, będą fikołki ( ͡~ ͜ʖ ͡°)