Aktywne Wpisy

curiousboi +56
Koleżanka w zamian za dzisiejszy lunch dostała krakowską z pod lady i poszła w objęcia Morfeusza
Pozdro z #filipiny #tinder #podrozujzwykopem #podrywajzwykopem #blackpill
Pozdro z #filipiny #tinder #podrozujzwykopem #podrywajzwykopem #blackpill
źródło: IMG_0842
Pobierz
Salido +288
Minął 39. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
152 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
163 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
152 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
163 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-30
Pobierz

źródło: i-failed-my-test-after-this-last-question-v0-1fhun3zm2ahh1
Pobierz@schizoid600: raczej niezrozumienie znaczenia słowa "responsibility". Zarabianie pieniędzy może być osobistym celem lub motywacją pracownika, ale to nie to samo.
@schizoid600: myślałeś, żeby zrozumieć pytanie, zanim odpowiesz? Albo żeby jakoś usunąć konto, zielonko?
@schizoid600: umiesz cokolwiek oprócz personalnych ataków?
@schizoid600: dwa razy wprost pokazałam, gdzie się mylisz. Dwa razy odpowiadałeś wyłącznie personalnym atakiem. I co teraz?
Nie trzeba wertować słownika, jest taki mało znany #protip, że hasła ułożone są alfabetycznie. A darmowy słownik Google to w ogóle po wpisaniu mówi ci od razu. No i ja akurat znam znaczenie pospolitego słowa "responsibility", inaczej bym nie odpowiadała.
I wisienka na torcie - ja przecież nie komentowałam żadnego żartu językowego, tylko twój komentarz, mający sens chyba tylko dla