Aktywne Wpisy

curiousboi +45

Lucidus 0
Macie jakieś pomysły jak pozbyć się zapachu moczu z drewnianych paneli? Pies zesikal się podczas ostatniej burzy, w nocy i nie zauważyłem, zdążyło wsiąknąć przez noc i nadal czuć taki nieprzyjemny zapach szczyn.
Są preparaty jakieś specjalne ale nie wiem jak że skutecznością tego, ktoś coś poleca?
#pytanie #kiciochpyta #pies #pytaniedoeksperta
Są preparaty jakieś specjalne ale nie wiem jak że skutecznością tego, ktoś coś poleca?
#pytanie #kiciochpyta #pies #pytaniedoeksperta

źródło: b3fb45dd5420e8ad6c71506499d85456561c591ff9d0b895f774afcfa7cc761b
PobierzJak słyszę że ludzie w diablo farmia Item w dziesiątkach godzin. Pokonują jednego bosa setki razy to mnie to dziwi xD
To samo w Lineage 2 typy grają na X1 i wbijają lvl miesiącami, po drodze giną i tracą 5% expa czyli parę tygodni grania xD
Mid/high ratę były najlepsze nie dość że expules to w parę dni/tygodni wbijales max lvl potem trochę czasu na
Jak metin był popularny ja się zastanawiałem z czego oni czerpią radość. Dla mnie to było nudne w uj i ledwo do 15 poziomu dotarłem z kolegą. Do chyba 60 poziomu pvp raczej nie był dobrym pomysłem więc twoja gra polegała na idź tłuc moby, metka, spal +7 item i powtórz proces.
Większość gier jest powtarzalnych ale coś się zawsze się zmienia. Mapa
a) lubią min maxowac swoje postacie i chcą byc najlepsi. Dotyczy to tez różnych rankingow.
b) lubią czuć, ze sa lepsi od innych graczy na serwerze/na swiecie.
c) zarabiaja w jakis sposob na tym.
Pewnie jeszcze więcej punktów bym znalazł, ale to takie na szybko.
Dla mnie robota taka sama jest ok ale przez określony czas. Bez zmian stanowiska nawet o odrobine w robieniu czegoś innego to wydaje mi sie ze mozg wypływa.
Najbliżej czegoś takiego to miałem w rainbowsix (bo miałem bieda edyszyn) i farmiłem boty aby odblokować operatów albo kopanie kamienia w mincraft ale nawet tam coś potrafi sie wydarzyć
źródło: draconic-leather-light-armor-set
Pobierz@niebadzogrem:
Prawie 40 na kark, grałem w l2 od C3 dragon network, extreme, Mercury, ownage i inne dziwadla.
Najnizej grałem na x30 i już tam był to dla mnie grind. Najwięcej funu miałem grając po prostu pvp gdzie każdy mógł mieć ten sam sprzęt ot parę dni/tygodni enchantowania na max enchant serwera tj przeważnie +16.
Jedynie czym różniły się postaci to augment i to co się sklle
Kiedyś jak grałem jeszcze w PoE na trade to doszedłem do etapu, że robiłem popularne i "nowe buildy" przy okazji craftując pod siebie jakieś średnie itemki. I okazało się, że na samym zrozumieniu jak dane statystyki wpływają
@niebadzogrem: no tak i dokładnie po latach z tym mi się kojarzy ta gra, ja rozumiem że Ty na coś innego stawiałeś nacisk, ale moim zdaniem na x30 to dosłownie inny smak to wszystko miało, właśnie to było piękne że idziesz na expa w katakumbach tam masz takie party że zgarniasz 3 salki a tu nagle wpada ekipa nawet nie z jakiegoś klanu i was wybija
esencja MMORPG to z-----------e dniami i nocami na jednym spocie, wyścig by być pierwszym z max lvlem albo pierwszym który wyczyścił jakąś instancję
ehh piękne czasy, start nowego mmo -> grind -> max lvl / endgame -> zmiana gry -> powtórz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na x50/x30 zbierałem hajs i kupowałeś profesje za golda a na X1 robiłeś mega nudne questy, latałem przynosac patyk albo inne dziadostwo i biles super nudne moby w setkach licząc że dropnoe jakieś ziółko dzięki któremi staniesz się wizardem xD
Też miałem fun z