Wpis z mikrobloga

@PieknyChuligan: Odświeża co chwilę. Blokuje tylko dlatego, że jak śpi to nie chce żeby ktoś mu w komentarzach pisał niewygodne rzeczy. Nie lubi natomiast jak jego się zablokuje, ja zablokowałam i zaczął ubliżać mi tak, że mi zawiadomienie przyjęli za nękanie. Dobranoc🙂
  • Odpowiedz
@onogero: Ostatni raz na dziadach się napiłam. Od tej pory nic i tak już zostanie. Miłej sobótki letkiej ireneuszu, niech moc będzie z tobą przy robieniu obrazków!
  • Odpowiedz
@MilaKa88: niestety, każdy alkoholik zapowiada, że to ostatni raz i nigdy więcej! Patrz na życie realnie, a nie tak jak Oluś!
Miłej sobótki na tworzeniu nowych pozwów i wywąchiwaniu do piątego pokolenia wrogów prawdziwych i urojonych!
@Pierre_Dolony tak, wiem, twoje miejsce jest we Wronkach...
  • Odpowiedz
@MilaKa88:
Milena, ja rozumiem, że mnie nie lubisz! Pewnie nawet nienawidzisz! Przywykłem.
Ale odpuść sobie z tym Irkiem, bo dobrze wiesz, że on pojęcia nie ma o mnie, o tobie i wykopie! O ile jeszcze żyje oczywiście, w co mam podstawy wątpić.
Co do mojego picia, to powtarzasz historyjkę, którą stworzyłem na potrzeby wyrwania z nałogu Minoko! Naiwne z twojej strony!
Życzę ci powodzenia w drodze do trzeźwości, postaraj się
  • Odpowiedz
  • 0
@onogero: Oj Irek, dobrze wiesz jak jest🫢 nie znałeś wtedy internetu i zrobiłeś taki sam błąd jak ja czyli ujawniłeś się na nim z imienia i nazwiska. Ja nie mam problemu z alkoholem, mam ze słodyczami, jakieś rady?
  • Odpowiedz
  • 0
@MilaKa88: Mam nadzieję, że jak zaczniesz trzeźwieć, to w końcu zrozumiesz, że nic o mnie nie wiesz! Poza tym oczywiście, w co zostałaś elegancko wpuszczona. Wcześniej tak było z leśnikiem i strażakiem, łykałaś elegancko. Postać strażaka bardzo mi się podobała, motopompa pod ręką, wesoło było!
Co to złych nawyków (alko, słodycze) polecam rower i jazdę po lesie. Ja tak pozbyłem się papierosów, im większe dystanse robiłem, tym mniej paliłem... Warto!
  • Odpowiedz
  • 0
@onogero: Irek, ale wulkanizatorem i Staszkiem też nie byłeś, Minoka też nie oglądałeś, a wyżej się sam do tego przyznałeś. Skoro oglądałeś internet już w latach 90tych to Twoja narracja o tym, że masz 40 kilka lat też upadła. Musisz się zdecydować i trzymać jednej wersji. A widzisz mówią, że nie da się rzucić papierosów „na raty” czyli ograniczając tylko palenie do całkowitego zaprzestania. Popularne jest rzucenie z dnia na
  • Odpowiedz
@MilaKa88: oraz jest każdym tylko nie sobą. Bo kto by chciał być staruszkiem który perżnął majątek a rodzina tak go uwielbia że trafił do Alberta gdzie poznał pazurową która potraktowała go jak rodzina. Pewnie jakiś chłop hondą ją teraz wozi a iras marzy na jawie i wykopie że to on
  • Odpowiedz