Aktywne Wpisy

Larsberg +4
Ten mecz pokazał że futbol potrzebuje gruntownych reform.
Pytanie tylko jakich? Jak sprawić żeby słabe drużyny zaczęły grać otwartą piłkę a nie tylko murować bramkę?
Macie jakieś pomysły co do zmian przepisów które rozwiążą ten problem?
#mecz #mundial #pilkanozna
Pytanie tylko jakich? Jak sprawić żeby słabe drużyny zaczęły grać otwartą piłkę a nie tylko murować bramkę?
Macie jakieś pomysły co do zmian przepisów które rozwiążą ten problem?
#mecz #mundial #pilkanozna
źródło: 1000030938
Pobierz
Mariuszzuk +39
Ciekawstka:
Jeden z piłkarzy Paragwaju Juan Caceres, łączy grę w kadrze z pracą dla jednego z karteli
#mecz
Jeden z piłkarzy Paragwaju Juan Caceres, łączy grę w kadrze z pracą dla jednego z karteli
#mecz
źródło: 1000014534
Pobierz

Jak np. jedziesz tramwajem, a chcesz zagadać do kobiety w tramwaju, to możesz zapytać czy też jedzie tym tramwajem i później idzie gładko. Przynajmniej do momentu jak koleżanka jej podpowie na drugi dzień, że jeśli on jechał tramwajem, to żadna
Jakby stał tam typ 9999/10 to poluska siedziałaby tam ze srającą miną z fochemxD
te projekcje wrzucane na social media to wymysły pod atencje
@PodniebnyMurzyn: hahaha. Ja często jeżdżę komunikacja miejska i zostawiam auto w domu bo wolę sobie posmieszkowac na wykopie i nie martwić się o parking. Jeśli jakieś różowe uważaja mnie z tego powodu za przegrywa to xd
@PodniebnyMurzyn: tak, w210 2.2 diesel bo znowu rdza wychodzi
@Pasterz30: mógłbym mieć wszystkie pieniądze świata i bym tego nie zrobił
https://www.otodom.pl/pl/oferta/271m2-dwupoziomowy-apartament-ul-krochmalna-ID4B2xA
A widziałem na Tamka jeszcze lepszy 2 poziomy 400m + 250m tarasu na dachu