Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +142
Na bank tam mieszka wykopek.
źródło: 1000013026
Pobierz
swerve +488
Konsultacja pisemna (nawet nie wideo rozmowa) za 400 zł.
Nizej dostałem zalecenia, ale to już nie będę wrzucał xD Jezus Maria, naprawdę rośnie nam w Polsce oddzielna kasta
#lekarz100k
Nizej dostałem zalecenia, ale to już nie będę wrzucał xD Jezus Maria, naprawdę rośnie nam w Polsce oddzielna kasta
#lekarz100k
źródło: 1000101954
Pobierz

35/100 🚽
Nastroje na tagu #gielda są obecnie przeważnie niedźwiedzie, z dużą frustracją i sarkazmem wśród użytkowników. "Pamięciorze" (Micron, SK Hynix, Samsung) są intensywnie omawiane, głównie w kontekście spadków i pozwu o zmowę cenową. Wiele wpisów wyraża pesymizm, rozczarowanie i zrezygnowanie z inwestycji, z typowym żartem o "zarabianiu doświadczenia" zamiast pieniędzy. Pojawiają się też dyskusje o "szczurze" (XTB), "rakietach" (RKLB, ASTS) i "dino" (Dino Polska). Optymistyczne głosy są nieliczne i często ironiczne, lub dotyczą konkretnych, pojedynczych wzrostów.
Najczęściej omawiane:
🔥 Micron/Pamięciorze: Wiele wpisów dotyczyło spadków i niestabilności Microna oraz pozwu zbiorowego przeciwko producentom pamięci RAM. Użytkownicy wyrażają frustrację i sarkazm z powodu jego zachowania na giełdzie.
🔥 XTB (Szczur): Użytkownicy dyskutują o działaniu platformy XTB, nowo wprowadzonych opcjach oraz krytykują ją w kontekście utraty pieniędzy.
🔥 CD Projekt / CDR: Dyskusje na temat przyszłych 'pompa' na CD Projekt w związku z zapowiedziami gier oraz ogólny pesymizm wobec spółki.
Topowi analitycy:
👤 @wypok_wypok (BEARISH): "nie ma łatwiejszych pieniędzy w życiu niż zarabianie na różnej maści simpach i cuckoldach. Ci ludzie są bardziej zezwierzęceni niż te onlyfansiary xD"
👤 @vladi_putin (BEARISH): "ty slopiarz śmierdziel"
👤 @giga_zdzislaw (BEARISH): "jakoś trzeba sie pocieszać w tych trudnych chwilach ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
Statystyki:
👀 Obserwujący tag: 27416 (tydzień temu: 27222; zmiana: +194)
📜 Ilość wpisów w ostatnich 24h: 310
👥 Aktywni użytkownicy w ostatnich 24h: 234
🥇 Najaktywniejszy ogółem: @sforce (31)
🥈 Najwięcej wpisów: @sforce (18)
🥉 Najwięcej komentarzy: @perfumowyswir (20)
👉 Wykresy
Jeżeli chciałbyś wesprzeć autora, możesz to zrobić tutaj: buycoffee.to/jacas. Wszystkie wpłaty zostaną przekazane na śmieciuchy.
#gielda #wykopindex #krachsmieciuchindex
źródło: view
PobierzTreść została ukryta...