Wpis z mikrobloga

Ci ludzie są bardziej zezwierzęceni niż te onlyfansiary

@wypok_wypok: hamuj bajere, onlyfansiary są po prostu pozbawione moralnosci i cwane. To spermiage kierują sie zwierzęcymi instynktami, one tylko wykorzystują okazję
  • Odpowiedz
nie ma łatwiejszych pieniędzy w życiu niż zarabianie na różnej maści simpach i cuckoldach. Ci ludzie są bardziej zezwierzęceni niż te onlyfansiary xD

@wypok_wypok: już od czasów gówniarskich, w latach 90 i 00, każdy wiedział, że jak założysz postać kobiecą w grze i będziesz udawać dziewczynę, to tak jak granie na kodach, mimo że spermiarze cię na oczy nie widzieli, czy nawet twojego głosu nie słyszeli, to od razu zapraszają
  • Odpowiedz
@wypok_wypok: najlepsze jest to, że te pieniądze mogliby wydać na divy i by prawdziwie obcowali z kobietami, ale oni wolą im wysyłać pieniądze, za śmieszne zdjęcie jeszcze np wygenerowane przez AI
  • Odpowiedz
@perfumowyswir: obejrzałem to z ciekawości i ziomek pokazuje jak postować 5s filmiki z gowniarą przy książkach. Serio za takie coś jest hajs? Ja myślałem że na tym of to chociaż c---i trzeba pokazać i że spermiarze płacą za to że Julka wymówi ich imię a to nawet tego nie trzeba?
  • Odpowiedz
najlepsze jest to, że te pieniądze mogliby wydać na divy i by prawdziwie obcowali z kobietami, ale oni wolą im wysyłać pieniądze, za śmieszne zdjęcie jeszcze np wygenerowane przez AI

@Kreation: tyle ze wtedy traca magiczny status.
  • Odpowiedz
Zamiast pisać kolejną appke giełdową w tym tygodniu wybieram inną drogę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@perfumowyswir: podejrzewam, że to taki sam scam jak całą reszta tych wszystkich autobiznesów.
"Zrób produkt, wrzuć na amazon i niech się sprzedaje sam, merch",
"AI wrzucające filmiki, AI wrzucające tamto" tylko wszędzie trzeba kupić szkolenie xD
  • Odpowiedz