✨️ Czy kobieta oczekuje, że mężczyzna podejdzie do niej?Ⓘ Tutaj czarodziej here. Jestem kompletnie niedorozwinięty socjalnie i chciałbym żeby ktoś mi wyjaśnił pewną sprawę. Czy kobiety autentycznie oczekują, że mężczyzna sam do nich podejdzie i zagada? (jeśli dana osoba wpadnie mu w oko) Z tego czytałem w internecie i słyszałem w realu, to praktycznie żadne miejsce nie jest odpowiednie żeby zagadywać kobiety.
@mirko_anonim: Zazwyczaj tak. Czasami laska sama zagada, ale w 90% prypadkkow jesli laska chce byc zagada, to zerka, usmiecha sie i inne bzdury zamiast podejsc xd
A wiecie, że ten skorumpowany łysy s-------n z FIFA jest na każdym meczu? Czasem różnica to tylko parę godzin, więc aby na nie dotrzeć, wszędzie lata prywatnym odrzutowcem. A ty p0laku z---------j z butelkami plastikowymi do Lidla dla planety xD
Tutaj czarodziej here. Jestem kompletnie niedorozwinięty socjalnie i chciałbym żeby ktoś mi wyjaśnił pewną sprawę.
Czy kobiety autentycznie oczekują, że mężczyzna sam do nich podejdzie i zagada? (jeśli dana osoba wpadnie mu w oko)
Z tego czytałem w internecie i słyszałem w realu, to praktycznie żadne miejsce nie jest odpowiednie żeby zagadywać kobiety.
#zwiazki #przegryw #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Podchodzenie i zagadywanie obcych w przestrzeni publicznej NIE JEST normą i przez większość nie bedzie przyjęte pozytywnie.
Tak ci mówią tylko dlatego, żeby wytłumaczyć dlaczego cię nie chcą. A prawda jest taka, że do chada same zagadują i zapraszają na randki.