Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego lekarze zarabiają za dużo?
Typiarka lekarka 29 lat usunęła parę po tym jak powiedziałem, że lekarze zarabiają za dużo, a jakość i dostępność służby zdrowia leży. Ona na to że dziwi ją zaglądanie innym do portfela. XDDDD czaicie? Mam przymknąć oko na patologie w służbie zdrowia, bo zaglądanie do portfela jest nieeleganckie. Typiarka 29 lat, a już ma wyprany mózg przez kastę. Kurva, co jest z tymi ludźmi nie tak? Nie ma nawet jednego w tym środowisku, który potrafi odłożyć na bok własny interes, własny portfel i powiedzieć na głos, że problem istnieje?

#lekarz100k #medycyna #lekarz #konowalposting #tinder #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: zlikwidować podatki, zlikwidować wszelki składki, zlikwidować państwowe regulacje dające tylko niektórym monopol na wykonywanie usług medycznych - to wtedy niech sobie zarabiają ile chcą i nie będę im zaglądał
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chłopie, a ty myślisz, że typiara jest na tinderze po to żeby spory światopoglądowe toczyć i się tłumaczyć sfrustrowanemu anonkowi z tego że dobrze zarabia?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
odkrywczy-sojusznik-71: Poznałem kiedyś laskę, która kończyła lekarski (specjalizacja ta sama jak ojciec). Była tak odklejona że to szok. Mówiła, że lekarze wcale nie są jakoś wysoko w hierarchii społecznej, bo 100 lat temu każdy lekarz miał służkę, ogrodnika i kamerdynera, a teraz nie mają XD

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz
@Anomalocaracid: 3 plusiki od 3 lekarzy, słabo. Dziwne ze w ogóle mieli czas by to czytać i pulsować taką manipulacje, mogliby przecież 4 stówy w te 10 minut przytulić od postawionego pod ścianą pacjenta
  • Odpowiedz