Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +34
Doznałem oświecenia, była chwilowa depresja, ale położyłem się na słońcu i już przeszło.
Doszedłem do konkluzji, że trzeba sobie robić jaja 24/7 np. jesteś na spotkaniu rodzinnym, ktoś zadaję ci pytanie "Gdzie masz dziewczynę prawiczku?", to wtedy wstajesz na stół, gacie w dól, wypinasz zad i mówisz w dupie.
Jakaś grupka kiboli idzie obok ciebie i patrzą na ciebie groźnym wzrokiem? Zaczynasz ich wyzywać od pdf, pedziów i spierdzielasz jak Usaint Bołt.
Ktoś
Doszedłem do konkluzji, że trzeba sobie robić jaja 24/7 np. jesteś na spotkaniu rodzinnym, ktoś zadaję ci pytanie "Gdzie masz dziewczynę prawiczku?", to wtedy wstajesz na stół, gacie w dól, wypinasz zad i mówisz w dupie.
Jakaś grupka kiboli idzie obok ciebie i patrzą na ciebie groźnym wzrokiem? Zaczynasz ich wyzywać od pdf, pedziów i spierdzielasz jak Usaint Bołt.
Ktoś

dzony77 +3
INTUITIVE MACHINES $LUNR Q2’26 EARNINGS HIGHLIGHTS
🔹 Revenue: $206M (Est. $216M) 🔴
🔹 EPS: -$0.29 (Est. -$0.10) 🔴
🔹 Backlog: $1.8B
FY
🔹 Revenue: $206M (Est. $216M) 🔴
🔹 EPS: -$0.29 (Est. -$0.10) 🔴
🔹 Backlog: $1.8B
FY

Typiarka lekarka 29 lat usunęła parę po tym jak powiedziałem, że lekarze zarabiają za dużo, a jakość i dostępność służby zdrowia leży. Ona na to że dziwi ją zaglądanie innym do portfela. XDDDD czaicie? Mam przymknąć oko na patologie w służbie zdrowia, bo zaglądanie do portfela jest nieeleganckie. Typiarka 29 lat, a już ma wyprany mózg przez kastę. Kurva, co jest z tymi ludźmi nie tak? Nie ma nawet jednego w tym środowisku, który potrafi odłożyć na bok własny interes, własny portfel i powiedzieć na głos, że problem istnieje?
#lekarz100k #medycyna #lekarz #konowalposting #tinder #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰