Wpis z mikrobloga

✨️ Jak zaprosić dziewczynę z pracy na kawę?
W dużym skrócie zauważyłem w pracy fajną dziewczynę i chciałbym ją zaprosić.
Problem jest taki że jest na drugim końcu zakładu. Raz na dzień może tamtędy przechodzę i nie zawsze ma czas więc wszelakie pogawędki raczej mało wchodzą w grę.
Więc musze wylecieć z prostym zaproszeniem ale jakoś k nie mogę. Jakoś dziwne mi sie to wydaje albo staram sobie ułożyć w to w głowie i wydaje mi sie że brzmi to zle.
I te moje bezsensowne we rozminą chyba najbardziej mnie dobijają bo nie wiem jak do obcej osoby podjeść i zapytać aby brzmiało to dobrze.
Mam po prostu wylecieć z
"Hej dałabyś sie zaprosić na kawę po pracy" ?

Naprawę trudno mi znaleźć dobre słowa aby zaprosić obcą #rozowepaski bez wcześniejszej gadki ale może wy to inaczej widzicie.

#podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #pytaniedorozowychpaskowkod

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Jak zaprosić dziewczynę z pracy na kawę? Ⓘ
W dużym skrócie zauważył...

źródło: FuLVE_CWAAAYIg3

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jeżeli z nia nie rozmawiałeś i nie ma takiej "nici porozumienia", tylko po prostu kilka razy ją widziałeś z daleka i ci się wydaje że to dobry pomysł, to rób jak uważasz
  • Odpowiedz
dobrze powiedzial! Zrob jak uważasz. Mam nadzieje ze pomoglem

@Torqux: no przecież dziecko by się domyśliło że nic z tego nie będzie, ale nie chciałem mu psuć nastroju

takie coś może by przeszło gdyby był owianym sławą chadem na zakładzie a to by była młodziutka juleczka,
a nie zwykłym mirkiem który gęby nie otworzył, wygląd średni, social skill poniżej średniej,
laska go nie kojarzy, nie gadała z nim, to na
  • Odpowiedz
@heniek_8: ja tam sobie trolluje, nie moje problemy. Ale w sumie to bym pewnie polecił zagadac. Trzeba wziać to na zasadzie „game od numbers”, zapytasz 5 razy i 5 razy powie nie, a za szóstym sie uda(i nie mowie tu o jednej lasce, inne trzeba probowac)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Lepiej próbować i sie spalić niż potem sobie wytykać.
Scenariusz kiepski niczym podrywanie lasek na przystanku autobusowym xD
Ja bym próbował zagadać ją parę razy lub próbować aby to sie stało . Jak nie to chyba tylko taka opcja
  • Odpowiedz