Aktywne Wpisy
markhausen +83
#tenis terapia z Darią przynosi efekty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. A tak serio to aż przykro się patrzy jak babka ciągnie ją na dno
PS. A tak serio to aż przykro się patrzy jak babka ciągnie ją na dno
źródło: Screenshot_2026-07-05-06-36-53-613_org.mozilla.firefox-edit
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

W dużym skrócie zauważyłem w pracy fajną dziewczynę i chciałbym ją zaprosić.
Problem jest taki że jest na drugim końcu zakładu. Raz na dzień może tamtędy przechodzę i nie zawsze ma czas więc wszelakie pogawędki raczej mało wchodzą w grę.
Więc musze wylecieć z prostym zaproszeniem ale jakoś k nie mogę. Jakoś dziwne mi sie to wydaje albo staram sobie ułożyć w to w głowie i wydaje mi sie że brzmi to zle.
I te moje bezsensowne we rozminą chyba najbardziej mnie dobijają bo nie wiem jak do obcej osoby podjeść i zapytać aby brzmiało to dobrze.
Mam po prostu wylecieć z
"Hej dałabyś sie zaprosić na kawę po pracy" ?
Naprawę trudno mi znaleźć dobre słowa aby zaprosić obcą #rozowepaski bez wcześniejszej gadki ale może wy to inaczej widzicie.
#podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #pytaniedorozowychpaskow
kod〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: FuLVE_CWAAAYIg3
Pobierzhej cipcia
@Torqux: no przecież dziecko by się domyśliło że nic z tego nie będzie, ale nie chciałem mu psuć nastroju
takie coś może by przeszło gdyby był owianym sławą chadem na zakładzie a to by była młodziutka juleczka,
a nie zwykłym mirkiem który gęby nie otworzył, wygląd średni, social skill poniżej średniej,
laska go nie kojarzy, nie gadała z nim, to na
Scenariusz kiepski niczym podrywanie lasek na przystanku autobusowym xD
Ja bym próbował zagadać ją parę razy lub próbować aby to sie stało . Jak nie to chyba tylko taka opcja
Często faceci mylą życzliwość z zainteresowaniem
Jak wam nie wyjdzie będą kwasy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@heniek_8: Trudno o nici porozumienia kiedy ktoś jest daleko od ciebie i ledwo sie mijacie. Inne przerwy, godziny, miejsce. Przypominam to robota i trudno czasami znaleźć czas aby ja tam
A kwasu sie nie boje. Inny dział z którym nie ma prawie kontaktu a dwa że za miesiąc uciekam z tej roboty wiec wyebongo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
@mirko_anonim: no to rób tak ;)
Wg mnie żeby kogoś zapraszać na spędzanie czasu to trzeba najpierw zaistnieć w tego kogoś głowie, a nie z czapy podejść i myśleć że ona nie ma ciekawszych zajęć. No chyba że istniejesz w jej głowie jako ten "przystojniak
Trochę mnie to powstrzymało przed zapytaniem bo sie wieku wystraszyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta