Aktywne Wpisy

abd00l3k +508
Ja tylko przypominam, że w czasie COVID te konowały miały stawki x2, pomyślcie jakie wtedy było eldorado. Temat trzeba grillować tak samo jak temat Majtczaka, do skutku.
#lekarz #lekarz100k
#lekarz #lekarz100k

Dragnipurake +30
Rano wisiał tu wpis, ale zniknął, więc wrzucam zdjęcie z niego.
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
źródło: kiszak
Pobierz

Nie potrafię się odnaleźć w żadnej pracy. Robiłem różne rzeczy, od robót fizycznych po biurowe i wszędzie jest tak samo. Jestem zmęczony i wypalony mimo młodego wieku. 10h dziennie marnuje na pracę i dojazdy do niej i tak będzie przez następne 30 lat. Tylko odpowiedzialność za rodzinę trzyma mnie w ryzach, inaczej z obecnego miejsca zatrudnienia odszedłbym 20x. Tęsknie za czasami szkolnymi, za dwumiesięcznymi wakacjami, beztroską i brakiem odpowiedzialności. Każdego roboczego dnia czuję się jakbym umierał od środka.
#pracbaza #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@Vadzior: tak Ci się wydaje, bo robisz to co musisz, a nie to co chcesz. Poza tym przecież nie masz ani procentu zysku który przynosisz firmie. Słynne czy się stoi czy
ale mam z tego pieniądze więc to akceptuje, coś za coś
zysku nie przynoszę jako tako, bo to nie firma, a państwówka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a leniem jestem w każdej dziedzinie życia, zaczynając od obowiązków domowych (sprzątanie, gotowanie), a kończąc na swoim hobby (np. kupuje coś i nawet paczki nie
@Vadzior: tak Ci się wydaje bo pracujesz w państwowce gdzie nie masz jakiekolwiek możliwości rozwoju, awansu, realnej premii. Ja mówię o wymiernych rzeczach, a nie zostanie naczelnikiem urzędu, którego stać na dacie
@Vadzior: bardzo możliwe, nie wykluczam tego wcale. Sam robię dokładnie odwrotnie. Po 8 latach w IT, trzy ryzykowne projekty w nieruchomościach na drugim końcu kraju. Idzie mniej więcej tak jak CPK. Dużo dokumentacji, mało efektów jeszcze. Do tego teraz
Zmieniłem swoją karierę w wieku 33 lat i polecam zainwestować w siebie i swój rozwój, bez przesadnego szukania rad u innych, zwłaszcza randomowych Mirków ( ͡° ͜ʖ ͡°)