@breakdown1: kiedyś cymcyka krótko oglądałem, ale nie mogłem słuchać jego maniery w głosie, dopiero po czasie zrozumiałem jaki to jest narcystyczny bufon xD
@breakdown1: cymcyk na szczycie sprzedał amd, teraz elegancki nagrał materiał o pamięciach. Widać napracowanko. A przyglupy piszą takie bzdury jak w komentarzach na skrinie.
@Vateusz23: Nie byłoby problemu, gdyby cymcypek powiedział czasem "ok, pomyliłem się, nie miałem racji". Ale to zaszkodziłoby jego biznesowi naganiania na płatne grupki, więc tego nigdy nie powie i będzie strugał nieomylnego kozaka.
@ossprime: no i ja się zgadzam. Z drugiej strony rozumiem, że internet się rządzi trochę innymi prawami. Taki robi sobie imidż, czego jednak nie pochwalam
@Vateusz23: Konsekwencją tego imidżu są potem komentarze jak w OP. Dlatego ja wolę inwestowanie na luzie i wyjebce, jak np. Zawód Inwestor, czy Inwestomat / Samołyk.
Wrzuciłem jako ciekawostkę, bo w sumie nie ma za bardzo się nad czym rozwodzić, bo wszyscy cymcola znają. Parę razy wypowiadałem się na jego temat i cóż, podzielam zdanie większości, czyli zadufany, arogancki, zapatrzony we własną zajebistosc typ który na własnych social mediach obraża swoich czytelników tekstami w stylu “ha, mówiłem że tak będzie a wy co? Nawet mi was nie żal xd”
źródło: image_picker_CD03EB2F-BB34-4442-9DC0-EFF653AC65D1-12495-000004813B0594F2
PobierzWrzuciłem jako ciekawostkę, bo w sumie nie ma za bardzo się nad czym rozwodzić, bo wszyscy cymcola znają. Parę razy wypowiadałem się na jego temat i cóż, podzielam zdanie większości, czyli zadufany, arogancki, zapatrzony we własną zajebistosc typ który na własnych social mediach obraża swoich czytelników tekstami w stylu “ha, mówiłem że tak będzie a wy co? Nawet mi was nie żal xd”
Specyficzny
@breakdown1: Otóż to