Aktywne Wpisy
kaeres +1
czy według Was po napiciu sie piwa lub lampki prosecco normalne jest wsiadać i prowadzic samochod? #prawojazdy #polskiedrogi
tak jak wyżej
- Tak 34.9% (451)
- Nie 65.1% (842)
apfi +3
Jak to jest, że goście podnoszą swoje dziewczyny? Wiem, że waga nie jest wtedy skoncentrowana tylko rozłożona, ale jeśli ktoś podnosi dziewczynę 60kg to ile naprawdę podnosi? 30kg? Da się to obliczyć?
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
#mirkokoksy #silownia #pytanie #zwiazki #matematyka #niebieskiepaski #rozowepaski
Był taki okres w moim życiu , że umawiałem się na randki przez neta. Wakacje były w pełni, umówiłem się z jednym #rozowypasek w parku pobliskiej miejscowości. Jak się okazało pasek z, którym się umówiłem (5,5/10) przylazł ze swoją koleżanką , która chyba miała robić za przyzwoitkę. W rezultacie koleżanka bardziej mi się spodobała niż panienka z, którą się umówiłem, zacząłem się do niej przytulać, zagadywać i tak dalej. Po jakimś czasie pasek umówiony poszedł po browara, nie wiem co mi o------o ale rzuciłem się na koleżankę z pocałunkiem. Niestety dała mi do zrozumienia, że nie jest mną zainteresowana, musiałem wyluzować bo , by jeszcze jaki przypał większy był. Tak siedzieliśmy do wieczora, zrobiło się zimno, dziewczyny chciały już wracać do domu, koleżanka była w sukience i zrobiło mi się jej żal. Jako, że jestem dżentelmenem zaproponowałem jej swoją bluzę, założyła i poczłapały do domu. Umówiłem się z nią, że następnego dnia będę u nich w miejscowości na parkingu to mi odda.
Teraz najciekawsza część historii
Jestem na parkingu, ona przychodzi, "cześć" "cześć "
gadamy, rozmowa nawet się klei, mówię do niej "oooo fajnie, nie wiedziałem, że jesteście z Rogoźnika, mam tutaj rodzinę, raczej kontaktu nie utrzymujemy, ale ciotka miała taki dłuuuugi warkocz do łydek, może znasz?"
Ona taka rozkmina
Ja dodaję " miała dwójkę dzieci"
Dalej rozkminia
Ja : "no i wujek Marek, zawsze taki śmieszek, ciężarówkami jeździł i autobusy miał... i ten syn miał takie niespotykane imię no i córka też miała na imię tak jak Ty..."
Po tej kwestii zbladła jakoś, zapytała się jak mam na nazwisko
#coolstory #pasta #heheszki #drugastronamedalu
Komentarz usunięty przez autora