Wpis z mikrobloga

#kononowicz
https://wykop.pl/wpis/86330283/ale-bylo-jechane-po-sliskim-dwulicowym-muflonie-do

Parafrazując mowy obrończe gdy zostala ujawniona afera niebieskich kart i płaczę do discordowców to można odbić w stronę tak perorującego zarzuty: a wcześniej mu nie przeszkadzało jaki barnej jest tylko jak podwody potrzebował czy na wywiady wspolne to Paweł był dobry człowiek. #patostreamy
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lkasz-lukaszenko: nie było niebieskich kart więc nic nie ujawniono xD
Stasiu równie wiarygodny co mario z krzaków z info o majorze swego czasu. Wierzenie w niebieską kartę to tylko jeden z elementów kompromitacji diskordowcow
  • Odpowiedz
@lkasz-lukaszenko: Jakie wywiady Losguś? Był jeden jeżeli dobrze pamiętam. Było więcej? O podwózce nie wspomnę, bo aż się przypomina jak zrobił Łukasza na dzień przed rozprawą w Bielsku.
  • Odpowiedz
@policja_wykop: co z tego wynika? Gdzie dowód? Bo nawet wasze pijane źródełko najpierw twierdziło że ma, później że nie ma tylko prawie mu założono później znowu że ma później znowu się wycofał. A wy dalej w to brniecie. Dla mnie nawet jakby pijaczek stas powtarzał tylko jedną wersję bez ciągłego zmieniania i tak nie byłby wiarygodnym źródłem
  • Odpowiedz
najpierw twierdziło że ma, później że nie ma tylko prawie mu założono później znowu że ma później znowu się wycofał

@William2290: To chyba wszystko tego samego dnia XD
  • Odpowiedz
@policja_wykop: poza tym, nie czujecie żenady? To konto -autor posta- to najprawdopodobniej multi bogusia, ale można się złapać że to diskordowiec bo to te same argumenty, powołuje się na diskordowe „dowody”. Bardzo się zawiodłem
  • Odpowiedz
nie było niebieskich kart więc nic nie ujawniono xD

Stasiu równie wiarygodny co mario z krzaków z info o majorze swego czasu. Wierzenie w niebieską kartę to tylko jeden z elementów kompromitacji diskordowcow

@William2290:

co z tego wynika? Gdzie dowód? Bo nawet wasze pijane źródełko najpierw twierdziło że ma, później że nie ma tylko prawie mu założono później znowu że ma później znowu się wycofał. A wy dalej w to brniecie. Dla
  • Odpowiedz
@IanPalony: i jak to jest że dopiero wy na dc dostaliście takie info? Dlaczego rudy tego wcześniej nie wyciągnął? Nie wiedział czy info nie prawdziwe, a wy odwaliliście robotę wypuszczając i promując fejka. A głos kobiety to głos kobiety, nagranie bez kontekstu, bez daty.
I ta kobieta o którą tak się martwicie hipokryci, na policję chodzi nie żeby zakładać niebieską kartę Olgierdowi, tylko żeby składać zawiadomienie na różnych szefitow i
  • Odpowiedz
i jak to jest że dopiero wy na dc dostaliście takie info? Dlaczego rudy tego wcześniej nie wyciągnął? Nie wiedział czy info nie prawdziwe, a wy odwaliliście robotę wypuszczając i promując fejka. A głos kobiety to głos kobiety, nagranie bez kontekstu, bez daty.

@William2290: polecam więcej skupienia na temacie dyskusji zamiast ciągłego wplatania w nią paranoicznego myślenia o potężnych zewnętrznych siłach, takich jak "rudy" czy "dc".

Odnośnie tego ostatniego -
  • Odpowiedz
@IanPalony: ja nie rozprzestrzeniałem i nie rozprzestrzeniam fejkow, a wy nie macie żadnych dowodów i zrobiliście kampanie o niebieskiej karcie.
I nie zmiękczaj tematu, nie żadna paranoja bo inwigilowano rodzinę Olgierda, korzystali z różnych sposobów i jestem pewny że to wyjdzie albo już wyszło że było grzebane w bazie, były zastraszania, a wy dołączyliście z waszą kampanią z ładnym powodem-troska o kobietę bez pytania tej kobiety
  • Odpowiedz