Parafrazując mowy obrończe gdy zostala ujawniona afera niebieskich kart i płaczę do discordowców to można odbić w stronę tak perorującego zarzuty: a wcześniej mu nie przeszkadzało jaki barnej jest tylko jak podwody potrzebował czy na wywiady wspolne to Paweł był dobry człowiek. #patostreamy
@lkasz-lukaszenko: nie było niebieskich kart więc nic nie ujawniono xD Stasiu równie wiarygodny co mario z krzaków z info o majorze swego czasu. Wierzenie w niebieską kartę to tylko jeden z elementów kompromitacji diskordowcow
@lkasz-lukaszenko: Jakie wywiady Losguś? Był jeden jeżeli dobrze pamiętam. Było więcej? O podwózce nie wspomnę, bo aż się przypomina jak zrobił Łukasza na dzień przed rozprawą w Bielsku.
@policja_wykop: co z tego wynika? Gdzie dowód? Bo nawet wasze pijane źródełko najpierw twierdziło że ma, później że nie ma tylko prawie mu założono później znowu że ma później znowu się wycofał. A wy dalej w to brniecie. Dla mnie nawet jakby pijaczek stas powtarzał tylko jedną wersję bez ciągłego zmieniania i tak nie byłby wiarygodnym źródłem
@policja_wykop: poza tym, nie czujecie żenady? To konto -autor posta- to najprawdopodobniej multi bogusia, ale można się złapać że to diskordowiec bo to te same argumenty, powołuje się na diskordowe „dowody”. Bardzo się zawiodłem
nie było niebieskich kart więc nic nie ujawniono xD
Stasiu równie wiarygodny co mario z krzaków z info o majorze swego czasu. Wierzenie w niebieską kartę to tylko jeden z elementów kompromitacji diskordowcow
co z tego wynika? Gdzie dowód? Bo nawet wasze pijane źródełko najpierw twierdziło że ma, później że nie ma tylko prawie mu założono później znowu że ma później znowu się wycofał. A wy dalej w to brniecie. Dla
@IanPalony: i jak to jest że dopiero wy na dc dostaliście takie info? Dlaczego rudy tego wcześniej nie wyciągnął? Nie wiedział czy info nie prawdziwe, a wy odwaliliście robotę wypuszczając i promując fejka. A głos kobiety to głos kobiety, nagranie bez kontekstu, bez daty. I ta kobieta o którą tak się martwicie hipokryci, na policję chodzi nie żeby zakładać niebieską kartę Olgierdowi, tylko żeby składać zawiadomienie na różnych szefitow i
i jak to jest że dopiero wy na dc dostaliście takie info? Dlaczego rudy tego wcześniej nie wyciągnął? Nie wiedział czy info nie prawdziwe, a wy odwaliliście robotę wypuszczając i promując fejka. A głos kobiety to głos kobiety, nagranie bez kontekstu, bez daty.
@William2290: polecam więcej skupienia na temacie dyskusji zamiast ciągłego wplatania w nią paranoicznego myślenia o potężnych zewnętrznych siłach, takich jak "rudy" czy "dc".
@IanPalony: ja nie rozprzestrzeniałem i nie rozprzestrzeniam fejkow, a wy nie macie żadnych dowodów i zrobiliście kampanie o niebieskiej karcie. I nie zmiękczaj tematu, nie żadna paranoja bo inwigilowano rodzinę Olgierda, korzystali z różnych sposobów i jestem pewny że to wyjdzie albo już wyszło że było grzebane w bazie, były zastraszania, a wy dołączyliście z waszą kampanią z ładnym powodem-troska o kobietę bez pytania tej kobiety
Od jakiegoś czasu lubię poeksperymentować kulinarnie, więc dzisiaj na obiad wjeżdża pierś z kurczaka w medium rare. Zobaczymy jak wyszła w smaku (。◕‿‿◕。) #kuchnia #gotujzwykopem #heheszki #chwalesie #jedzenie #keto
https://wykop.pl/wpis/86330283/ale-bylo-jechane-po-sliskim-dwulicowym-muflonie-do
Parafrazując mowy obrończe gdy zostala ujawniona afera niebieskich kart i płaczę do discordowców to można odbić w stronę tak perorującego zarzuty: a wcześniej mu nie przeszkadzało jaki barnej jest tylko jak podwody potrzebował czy na wywiady wspolne to Paweł był dobry człowiek. #patostreamy
Stasiu równie wiarygodny co mario z krzaków z info o majorze swego czasu. Wierzenie w niebieską kartę to tylko jeden z elementów kompromitacji diskordowcow
@William2290: To chyba wszystko tego samego dnia XD
@William2290:
I ta kobieta o którą tak się martwicie hipokryci, na policję chodzi nie żeby zakładać niebieską kartę Olgierdowi, tylko żeby składać zawiadomienie na różnych szefitow i
@William2290: polecam więcej skupienia na temacie dyskusji zamiast ciągłego wplatania w nią paranoicznego myślenia o potężnych zewnętrznych siłach, takich jak "rudy" czy "dc".
Odnośnie tego ostatniego -
I nie zmiękczaj tematu, nie żadna paranoja bo inwigilowano rodzinę Olgierda, korzystali z różnych sposobów i jestem pewny że to wyjdzie albo już wyszło że było grzebane w bazie, były zastraszania, a wy dołączyliście z waszą kampanią z ładnym powodem-troska o kobietę bez pytania tej kobiety