Aktywne Wpisy

Jakiego systemu operacyjnego używasz i czemu
- Windows 46.2% (116)
- MacOS 13.1% (33)
- Linux 27.1% (68)
- *BSD 0.4% (1)
- Własnego 2.8% (7)
- Android 2.8% (7)
- iOS 2.4% (6)
- Kalkulator 5.2% (13)

splinter96 +138
źródło: 1000030004
Pobierz

Jak w najprostszy sposób legalnie mieszkać w USA? Od zawsze marzyło mi się życie w Stanach i wiecie bycie częścią tego wszystkiego, duże miasta, palmy, amerykański vibe, samochody. Chyba od dziecka zawsze chciałem być w tych sceneriach które znam z filmów. Niestety żeby tam żyć to pewnie albo musisz mieć relokacje z pracy, albo sami cie tam chcieć (najmniej prawdopodobne), no albo wziąć ślub z Amerykanką.
#emigracja #usa #zagranica #praca #zycie #mieszkanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: miamisms-med
Pobierzhttps://www.numbeo.com/quality-of-life/rankings_by_country.jsp
@NarodowyTroglodyta: nawet w polsce sa tacy
źródło: 1000066343
Pobierz@NarodowyTroglodyta a ja słyszałem. Poza tym bezdomnych w Europie masz całe mnóstwo, tylko trzeba wyjść kawałek poza swoje podwórko
@mirko_anonim: Po co tam chcesz mieszkać? Ogólnie chłopaki @IlikeTrains @haabero mają rację. Jakby USA jako miejsce do życia dla takiego przeciętnego szaraka ktory tam mieszka na co dzień zwłaszcza w takich bardziej modnych lokalizacjach to nie jest coś wow! mega, dla tego chociażby ludzie często się przenoszą z tych najpopularniejszych destynacji. Poza tym USA jak na kraj który ma autonomiczne
Też bym chciał. Mnie w Stanach niesamowicie się podoba ład w otoczeniu. Oczywiście ktoś zarzuci tu filmik z jakiejś obskurnej dzielnicy z zombi po fentanylu ale powiedzmy sobie szczerze - to jest wyjątek. W Większości po prostu jest pięknie. Szerokie drogi, bardzo często są chodniki przy tych drogach w przeciwieństwie do tego co się mówi, infrastruktura pod samochody, natura, duże działki, w większości zadbane podwórka, elewacje domów. W Europie
Ale tez jesli pracujesz sam na siebie to Szwecja jest swietnym miejscem do zycia. Bylem, w miastach multiculti ale wsie
@niedasieukryc: Od czegoś trzeba zacząć. Na początku sam przeglądałem mniej lub bardziej popularne rejony US na streetview i tak przez ciekawość wkręciłem się w temat;)
No właśnie, to jest duża zaleta,