Troche drogo, ale jest faktura wiec na czysto zaplacilbym okolice netto.
Sprzedajacy dosc sprawdzony, sledze go juz z rok. Nadwozie dla mnie idealne 7os plus duzy bagaznik. Ma byc bardziej uzytkowe niz osobowe ale zalezy mi na miejsach. Choc ostatni rzad i tak pewnje zdemontuje
2.0mpi fabryczne cng zdemontowane i instalacja lpg. Z minusow to wiem ze bak na benzyne tam tylko 10l ale jezdzilby na lpg wiec pewnie benzyne i tak bym tankowal raz na dwa miesiace. A mysle ze silnik powinien byc bezproblemowy.
Demon predkosci to nie bedzie ale jezdze wokol komina w promieniu 30km. A to powinno spalic okolice 10l lpg. Altenatywa jest jeszcze 1.4tgi ale to juz bezposredni wtrysk i spala tez benzyne. Choc tgi udaloby sie kupic w automacie. Zalezy mi na bezproblemowosci wiec moze manual lepszy.
Strasznie nie lubie zmieniqc aut, obecne mam 12 lat i tym tez bym chcial tyle pojezdzic. Ma ktos doswiadczenie z autami ze szwecji? Gdzies sie spotkalme ze rdzewiec lubia.
@MercedesBenizPolska: Caddy z tego roku to już jest kupa rdzy... Naoglądałem się tych kombivanów przez ostatnie miesiące i choć wybrałem coś innego, to wziąłbym na Twoim miejscu nowego Berlingo jeśli to ma być wóz tego typu i na 12 lat. Stówkę kosztuje, masz raty 0%.
@MercedesBenizPolska: o ile pamiętam to masz s-maxa 2.5t i chcesz się przesiąść na 110-konnego vw caddy? chybaś ocipioł, nawet ja bym tym gównem nie jechał
@MercedesBenizPolska: nie wiesz co mówisz, 110 koni w benzynie nie uciągnie się jak zapakujesz tam tonę tak jak chciałeś poza tym na użytkowe jeżdżenie szkoda auta za prawie 70k które nawet nie jest tego warte
https://autocenterpolska.pl/m/komis-offer/index/482
Co myslicie o tym aucie?
Troche drogo, ale jest faktura wiec na czysto zaplacilbym okolice netto.
Sprzedajacy dosc sprawdzony, sledze go juz z rok.
Nadwozie dla mnie idealne 7os plus duzy bagaznik. Ma byc bardziej uzytkowe niz osobowe ale zalezy mi na miejsach. Choc ostatni rzad i tak pewnje zdemontuje
2.0mpi fabryczne cng zdemontowane i instalacja lpg. Z minusow to wiem ze bak na benzyne tam tylko 10l ale jezdzilby na lpg wiec pewnie benzyne i tak bym tankowal raz na dwa miesiace. A mysle ze silnik powinien byc bezproblemowy.
Demon predkosci to nie bedzie ale jezdze wokol komina w promieniu 30km. A to powinno spalic okolice 10l lpg.
Altenatywa jest jeszcze 1.4tgi ale to juz bezposredni wtrysk i spala tez benzyne. Choc tgi udaloby sie kupic w automacie. Zalezy mi na bezproblemowosci wiec moze manual lepszy.
Strasznie nie lubie zmieniqc aut, obecne mam 12 lat i tym tez bym chcial tyle pojezdzic. Ma ktos doswiadczenie z autami ze szwecji? Gdzies sie spotkalme ze rdzewiec lubia.
Rdzewieć lubią, a jeszcze VAG z tamtych lat to może być mina.
i chcesz się przesiąść na 110-konnego vw caddy? chybaś ocipioł, nawet ja bym tym gównem nie jechał
poza tym na użytkowe jeżdżenie szkoda auta za prawie 70k które nawet nie jest tego warte
poszukaj trafika w benzynie, nic lepszego nie znajdziesz