Wpis z mikrobloga

#samochody #motoryzacja #volkswagen

https://autocenterpolska.pl/m/komis-offer/index/482

Co myslicie o tym aucie?

Troche drogo, ale jest faktura wiec na czysto zaplacilbym okolice netto.

Sprzedajacy dosc sprawdzony, sledze go juz z rok.
Nadwozie dla mnie idealne 7os plus duzy bagaznik. Ma byc bardziej uzytkowe niz osobowe ale zalezy mi na miejsach. Choc ostatni rzad i tak pewnje zdemontuje

2.0mpi fabryczne cng zdemontowane i instalacja lpg. Z minusow to wiem ze bak na benzyne tam tylko 10l ale jezdzilby na lpg wiec pewnie benzyne i tak bym tankowal raz na dwa miesiace. A mysle ze silnik powinien byc bezproblemowy.

Demon predkosci to nie bedzie ale jezdze wokol komina w promieniu 30km. A to powinno spalic okolice 10l lpg.
Altenatywa jest jeszcze 1.4tgi ale to juz bezposredni wtrysk i spala tez benzyne. Choc tgi udaloby sie kupic w automacie. Zalezy mi na bezproblemowosci wiec moze manual lepszy.

Strasznie nie lubie zmieniqc aut, obecne mam 12 lat i tym tez bym chcial tyle pojezdzic. Ma ktos doswiadczenie z autami ze szwecji? Gdzies sie spotkalme ze rdzewiec lubia.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MercedesBenizPolska: Caddy z tego roku to już jest kupa rdzy... Naoglądałem się tych kombivanów przez ostatnie miesiące i choć wybrałem coś innego, to wziąłbym na Twoim miejscu nowego Berlingo jeśli to ma być wóz tego typu i na 12 lat. Stówkę kosztuje, masz raty 0%.
  • Odpowiedz
@MercedesBenizPolska: nie wiesz co mówisz, 110 koni w benzynie nie uciągnie się jak zapakujesz tam tonę tak jak chciałeś
poza tym na użytkowe jeżdżenie szkoda auta za prawie 70k które nawet nie jest tego warte
  • Odpowiedz
@MercedesBenizPolska: no to właśnie, co to za jazda jak d--a ciągnie po progach zwalniających i robisz za niepotrzebny mobilny bufor bezpieczeństwa

poszukaj trafika w benzynie, nic lepszego nie znajdziesz
  • Odpowiedz