✨️ Autor wpisu (OP): Dziękuję wszystkim za odpowiedzi ( ͡°͜ʖ͡°) Celem wyjaśnienia, ankietę przeprowadziłem ponieważ miałem pewne uzasadnione podejrzenia, że mój Janusz delikatnie rzecz ujmując leci ze mną w kulki pod względem wynagrodzenia. Jak się okazuje, nie jest aż tak źle jak przypuszczałem.
Ugułem widzę, że jest wyraźny przeskok między powiatowymi umieralniami a TOP5/wojewódzkimi - najpewniej różnica wynika z
Pytanie do osób w podobnej sytuacji zawodowej.
Doświadczenie 5 lat, raczej wysoka samodzielność w wykonywanej pracy. Stanowisko pracy inżynier/konstruktor. Branża - szeroko rozumiany przemysł.
Jakie wynagrodzenie otrzymujecie do ręki za swoją pracę?
#pracbaza #korposwiat #pytaniedoeksperta #pytanie #praca #kolchoz #konstruktor #przemyslenia #inzynieria #mechanika
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Jakie wynagrodzenie NETTO (na rękę) otrzymujecie za swoją pracę?
Celem wyjaśnienia, ankietę przeprowadziłem ponieważ miałem pewne uzasadnione podejrzenia, że mój Janusz delikatnie rzecz ujmując leci ze mną w kulki pod względem wynagrodzenia.
Jak się okazuje, nie jest aż tak źle jak przypuszczałem.
Ugułem widzę, że jest wyraźny przeskok między powiatowymi umieralniami a TOP5/wojewódzkimi - najpewniej różnica wynika z