Aktywne Wpisy

Trzeci Syn (dwanaście kilo #pdk) tydzień temu zawitał (powodzenia ze zmieszczeniem Rodziny w Yarisie), więc na nową drogę życia nowe wozidło. Idealnie się złożyło, termin odbioru był na czerwiec.
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie
źródło: 829
Pobierz
k0n0p +465
Mój szef próbował mnie kiedyś przekonać, że mniejsze wynagrodzenie jest dobre bo w razie braku zleceń, firma najpierw zwolni zarabiających więcej.
#pracbaza #cnc #januszebiznesu
#pracbaza #cnc #januszebiznesu

źródło: image
Pobierz@o__0: w ogóle ta marka value byłą zajebista, szczególnie kartki okolicznościowe (urodzinowe, świąteczne itp) XDDD
źródło: image
Pobierzźródło: 16339
Pobierzźródło: image_picker_B3CDD9C3-93C2-4F10-AA32-497121217A9C-21642-000003A13738331A
PobierzCo w takim razie było w coli, że była tańsza od wody?
Ja lubiłem też ich batoniki: podróbki Marsa, Bounty...
@Andr3v: Tam było więcej tajemnic. Np. frytki karbowane były tańsze kilka groszy od prostych :) Może jakiś proces produkcyjny pewnie uzasadnienie jest, ale laikowi wydawałoby się, że przy karbowanych noże droższe itp.
@Andr3v: to że producenci wody rypią klientów w dupsko na marży bo w kranówce są "niezdrowe kamienie" a ty jesteś gotowy zapłacić za produkt "premium" w plastiku
Oto wielka tajemnica wiary
@_______________________: kolejny chłopski rozum xD