Aktywne Wpisy

KingOfTheWiadro +16
Dzisiaj nieco chłodniejszy dzień, więc można odłożyć na bok cytrusowe letniaki i zarzucić coś dla POWAŻNYCH perfumowiczów
Co tam na klacie, wariacie?
#perfumy
Co tam na klacie, wariacie?
#perfumy
źródło: 1000021014
Pobierz
jfrost +75
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Super samochód. Foczka U DM-i Design.
Nic więcej nie trzeba (do przeciętnej, polskiej jazdy 6, czy 10 tysięcy kilometrów rocznie wokół komina).
Stosunek cena jakość torpeda (pierwsze modele Xiaomi koło roku 2013 vibes). Sąsiad obok też ma od trzech miesięcy i sobie chwali.
Dobrą robotę Chińczycy robią.
Tylko BYD nas wyzwoli.
W kraju, który wydaje 120 miliardów rocznie (wypływu sieki, gotówki) na luksus zwany motoryzacją. Jak nam Chińczyk pomoże urwać dwudziestaka, to już praktyczny koszt wszystkich wynagrodzeń w automotive (dość mocnym, 200 tysięcy stanowisk, ok. 25 miliardow rocznie).
Nokia też kiedyś miała 45% rynku telefonów.
5 plusów i robię filmik z pełnym opisem.
Parafrazując Katona Starszego: a poza tym sądzę, że Yaris Cross AWD z dodatkami za 150 tysięcy należy zniszczyć.
#swobodnezycie #byd #samochody
źródło: 829
Pobierzstonoga.jpg
Nikt nikogo nie zatrudni.
- minimum gwarantowane
- eksmisja do barakow za miastem
( ͡º ͜ʖ͡º)
@kobiaszu: oj, ależ śmieszki, nie było im końca
Ja myślę (he he) jeszcze dalej - potencjalnych korzyści jest wiele, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że nie mamy własnej marki.
A połowa naszego automotive przyznaje się już do powiązań z motoryzacją chińską (tweet Pana Piechocińskiego jeśli mnie pamięć
Po drugie, jak już Chińczycy wykończą jedną z najważniejszych w europie gałęzi gospodarki i podniosą ceny x3 to nie płacz, tylko grzecznie wyskakuj z kasy dla pana Puchatka.
@kobiaszu: Europejski przemysł sam jest r-----------y przez UE (jak wiadomo to Chiny zakazały rejestracji aut spalinowych od 2030).
Poza tym wcale Volkswagen i Mercedes nie są finansowane przez Niemców, nic a nic mówię ci mordo.
źródło: 1000027923
Pobierz1) Chińczycy pomagają Rosji
2) próbują zniszczyć rynek, żeby wyeliminować konkurencję i drastycznie podnieść ceny
2) wyszukaj sobie na YouTube jak to jest z częściami. Nawet u dealerów nie ma, prawie wszystko idzie z Chin i Grzęda czekać tygodniami