Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +457

trevoz +21
Jak ja nienawidzę tego slurwiałego MacOS.
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W

#pracbaza #cnc #januszebiznesu
No ale sie niedoczekalem
Widocznie zbyt mocno sie przed tym broniles
( ͡º ͜ʖ͡º)
Jesli szef=wlasciciel to dziala troche inaczej.
Zawsze najpierw placilem z zysku zobowiazania. Jak cos zostawalo to inwestowalem. Reszta sie zadawalalem na zycie( ͡º ͜ʖ͡º)
I nie bylem zadnym w tym zakresie wyjatkiem.
@k0n0p: najlepsze, że to wcale tak nie działa i często lepiej zwolnić trzech zarabiających najmniej niż jednego zarabiającego najwięcej. znaczy różne są scenariusze przy layoffach, ale ten podany przez janusza ani nie jest pewny, ani nawet najczęściej wybierany. jakbym miał wskazać najczęstszy scenariusz, to prawie zawsze leci świeżak, bo część energii idzie na trening dla niego. i to jego energii i
@KrisM89m: Mój kupił teslę i zamontował ładowarkę w firmie bo pewnie ma niską taryfę za prąd.
@ondraszek
kiedyś to brzmiało zabawnie aż sam to usłyszałem od szefa xD
Btw też tak kiedyś myślałem, ale w efekcie nadal zarabiam psi c--j
@k0n0p: firmy płacą o wiele więcej za prąd, jak już to chciał to wrzucić w koszty, ale różnica między prądem dla osoby fizycznej a
Spytałem się czy się słyszy co mówi.
@KrisM89: w JDG lub firmach z max 5 pracownikami tak bywa, nieraz na czysto zostaje im podobnie jak ktoś na etacie (typu 5k netto), robiłem kiedyś u takiego i on sam jeździł Fiatem Pandą rocznik bodajże 2004 a nie