BlackpillMonster BlackpillMonster 22 godz. i 56 min temu 15 + #programista15k #programowanie #pracait #korposwiat źródło: arh1l0 Pobierz
markhausen markhausen 22 godz. i 48 min temu via Wykop 4 + @BlackpillMonster: Gradient to jest wtedy gdy siedzisz na dwójce w firmowej toalecie i nagle produkt wydalania zmienia stan skupienia na ciekły.
some_ONE some_ONE 18 godz. i 43 min temu via Wykop 1 + @markhausen: a propagacja wsteczna to wtedy jak wybombiłeś właśnie litra wudy na dwóch z czego jeden nie pił i ci się cofa
Almagest Almagest 18 godz. i 7 min temu via Wykop 0 + @BlackpillMonster: o, wiem, gradient to narzędzie pod wiadrem co koloruje na jeden kolor z jednej strony i na drugi z drugiej strony w gimpie
JamesJoyce JamesJoyce 15 godz. i 41 min temu via iOS 0 + @BlackpillMonster: haha jakbyś wziął scenariusz z dziesiątek rekrutacji które prowadziłem xdd
some_ONE some_ONE 15 godz. temu via Wykop 0 + @JamesJoyce: jak można nie wiedzieć co to jest gradient i propagacja wsteczna, ludzie, wszystko ma swoje granice
JamesJoyce JamesJoyce 14 godz. i 46 min temu via Wykop 0 + @some_ONE: ja mialem na rozmowach midow ai ktorzy nie potrafili wyjasnic czym jest drzewo decyzyjne
źródło: arh1l0
Pobierz