Wpis z mikrobloga

✨️ Jak poradzić sobie z kryzysem w związku?
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki standard - catering dla nas obojga, Pani od sprzątania. Koło jej 30 mieliśmy się starać o dziecko, ale ona im bliżej 30 tym bardziej była na nie.
Dzisiaj chciałem coś sprawdzić w chacie GPT a nie miałem telefonu przy sobie, to wziąłem jej do ręki i odpaliłem aplikacje, a tam historia czatu:
„a co jeżeli w moim życiu miłość ze mna zerwała i wyszłam za mąż za kogoś kogo nie kocham, ale on mnie kocha i jest dobrym człowiekiem i go lubię.”

Co robić? Konfrontować, że grzebałem? Udawać, że tego nie widziałem? Spakować się i wyprowadzić? Pomóżcie bo jestem w rozsypce.

#psychologia #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 271
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: chłopie byłeś sponsorem i się dziwisz że nie ma lojalności? ustawiłeś lasce życie tak że nie musi kiwnąć palcem żeby zrobić coś trudnego i nagle się ma brać za wychowanie bahora? lol
  • Odpowiedz
  • 66
@mirko_anonim: szczerze, to strasznie Ci współczuję... Sytuacja jest ciężka, a z drugiej strony - jeśli nie czytałeś specjalnie, że w tym celu brałeś ten telefon, tylko się to samo wyświetliło, to teraz zależy - możesz albo próbować sam to sobie ogarnąć w głowie, dla zachowania statusu quo w związku, albo możesz konfrontować. Tylko w wypadku konfrontacji, na ile jesteś gotowy na rozstanie i to raczej z tych trudnych, bo ona
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ogarnij hajs w sensie tak żeby nic nie dostała. Swoje zapłaciłeś. Miałeś dałeś teraz poszła. Rozwód jako powód podaj że nie chcę mieć dzieci. Występując w związek taki jest jego cel, o tym że wiesz że jesteś beciakiem nie mów.
Szkoda twego czasu. Szkoda strzępić ryja.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: i co chcesz konfrontować? Przekonać ją do bycia tobą zauroczona chcesz? Xd przecież sra na ciebie. Pytanie czy masz spokój i fajne życie. Jeżeli tak to po prostu ruchaj na boku a ona niech jest bezpieczna przystania. W pewnym wieku chcesz mieć spokój, a ty już swoje lata masz więc dawno powinieneś przestać wierzyć w bajki o miłości
  • Odpowiedz