Aktywne Wpisy

adam-yxz +34
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

vieniasn +32
załóżmy boysband

#psychologia #socjologia #filozofia #antykapitalizm
Czy bogactwo/władza demoralizuje ludzi? Czy może na odwrót i ogromny sukces to konswekwencja bycia socjopatą?
Kiedyś sobie myślałem, że gdybym był tak bogaty jak te wszystkie Elony Muski to starałbym się być dobry dla ludzi, dobre warunki pracy, chciałbym żeby ludzie mnie lubili i szanowali. Tylko fajnie się tak mówi z perspektywy przeciętnej osoby a może jakbym miał takie pieniądze to gardziłbym życiem ludzkim? Bo z tego co obserwuje to im ktoś bogatszy tym bardziej dociska śrube, ciągle chcą więcej i mają zerową moralność.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 1*KHxmpYR9LgQbJ7RaCfquUg
PobierzDo władzy dochodzą potwornie ludzie, z zasady,
Żeby dojść do bycia miliarderem to trza zniszczyć konkurencję, wszelkimi metodami,
A potem się głowic jak się na szczycie utrzymać bo konkurencja będzie się odradzać przecież,